שלום לכם

miss jazz

New member
שלום לכם

כן זה ישמע לכם מוזר אבל בכל זאת. אני תלמידת יב ואני לא מתכוונת לעשות פסיכומטרי בנתיים אבל זה מעניין אותי ולפעמים בא לי ללמוד קצת. איך אני יכולה לעשות את זה? אם אני אלמד קצת מספר קידום שיש לאח שלי מלפני שנתיים-שלוש זה בסדר או שזה רק יזיק לי בעתיד? תודה רבה.

למה מוזר? להיפך!

אם תחליטי ללמוד פתאום פיזיקה גרעינית זה יהיה מוזר... מה שאני הכי אוהב בפסיכומטרי זה שלא צריך ידע נרחב באיזהשהו תחום כדי לענות עליהם והן למעשה לא ממש רחוקות מלהיות מעין משחק טריוויה כיפי כזה. הרבה פעמים אנשים שבאים אלי הביתה מוציאים את ספר פסיכומטרי מהמדף ומנסים לאתגר אותי או לנסות לפתור בעצמם. פעם אחת אפילו ההורים של חברה שלי לקחו לה את הכרטיסיות מילים והתחילו לשאול אחד את השני על פירושי מילים... לכן זה בכלל לא מזיק ואפילו מאוד מועיל להתחיל לתרגל פה ושם שאלות כדי לקבל מיומנות, והכי מועיל זה ללמוד את המילים, יהיה לך הרבה יותר קל ללמוד את המילים לבחינה אחרי שפעם כבר למדת אותם. בהצלחה ותעשי חיים!!! ילד חורף

miss jazz

New member
תודה רבה ילד חורף!../images/Emo24.gif

אז זה לא מזיק לעבוד עם ספר משנת 2000? ראיתי אצל אח שלי חוברות מתכונות כאלה, ספר שיעורי בית, ספר קורס ועוד ספר עבה יותר. כרגע אני קוראת מהספר הגדול בו יש גם הסברים, זה בסדר?

זה לא בסדר...

זה מעולה!
בהצלחה!!

למעלה