שלום לכם...

שלום לכם...

קיצר...הקלטתי את עצמי מאלתר בגיטרה... מי שלא יודע הכוונה היא שממציאים באותו רגע את המנגינה... אז הנה מה שיצא...פשוט מאד.... אז אל תגידו לי למה לא עשית כמו סלאש... בכל אני לא מנגן כלכך הרבה זמן ולאלתר זה הרבה יותר קשה מסתם לנגן סולו שמישהו אחר כתב.... אז תגידו מה אתם חושבים
הוקלט עם רמקול דפוק וגיטרה זולה(יחסית לגיטרות אחרות...) חגי תשמרו את זה כ MP3

g a n d i

New member
בפעם הבאה שאתה מקליט,

תעמיד את המיקרופון על איזה שולחן, ותשים את תיבת התהודה של הגיטרה בול ליד, וברשמקול תבחר הקלטה של דיסק. האיכות תהיה יותר טובה, אם אתה צריך ייעוץ בהקלטה תגיד לי, יש לי נסיון בעניין...

g a n d i

New member
טוב.

ניסיתי לשמוע, בקושי שומעים משהו...זה דווקא נחמד. אני מזהה שם אקורד c ו G אני צודקת, או שזה סתם חירטוט?? בכל מקרה, בהצלחה שיהיה לך!

g a n d i

New member
הגברתי...

ויש לי וואחד ( אני אמרתי וואחד הרגע??!) מערכת הגברה בחדר... ואיזה מדליק שזהיתי את האקורדים! וכן, זה ממש יפה. זה טוב שאתה מאלתר ככה, אני בקושי עושה את זה, אבל זאת הדרך להיות מיומן בגיטרה...זה חשוב לאללה...

כן זה מגניב בטירוף

אני לא מתכנן ורק לפי שמיע של הצליל על האקורד אני יודע מה צריך לעשות...לפעמים...
אם בא לך אפשר לעשות איזה ג'ם ביחד...

g a n d i

New member
בכייף...

רק שתידע, שאני מודה מראש, גיטרה זה לא הצד החזק שלי... אני בקושי מתאמנת, בזמן האחרון בכלל... אני מוכנה שתנגן לי שירים של לד זפלין ואני אאלתר עליהם, לשיר אני תמיד יכולה:) ובכלל איזה שירים שבא לך, לפני יומיים שרתי איזה האוס עם גיטרה...:)

g a n d i

New member
אתה מתגייס עוד שבועיים??

או שאתה מתכנן איזה תלייה אכזרית בסלון...?

g a n d i

New member
רעיון מעולה!!

אין דרך יותר טובה למשוך תשומת לב מזאת...כל הארץ תחפש אותך בטח... :) בכל מקרה, שיהיה לך בהצלחה בצבא, אני צריכה ללכת לישון, יש לי מחר מבחן במעבדה בשעת אפס, ואני לא יודעת כלום................................. הדבר היחיד שאני יכולה לעשות זה להיות עירנית... ביי ביי:)

General Zod

New member
שמתם לב שכל השרשור הוא דיאלוג

נו........מוזר. חגי למה לא באת לקיוסק? קובי דפק וואחד (את רואה גנית גם אני משתמש במילה הזאת) ואני מתכוון לאווחד נפילה. לא מספיק שכמעט נשברה לו הרגל, נפל עליו גם הפח!

Ferrari

New member
בואנה חגי איזה איכות!!!!

שיחקת אותה עם הסולו, יצא טוב! פעם הבאה תקרא לי וננגן ביחד, יהיה תותח... ותנסה להקליט עם מהו קצת יותר איכות.... וליהודה המכבי...פעם הבאה תרים איזה צלצול תגיד שאתה בקיוסק אולי גם אני אקפוץ... יאללה חברה חייב לעוף לצריפין הם ממש נודניקים שם! צאו לבומבינוס

למעלה