שלום לכם!

oh-da

New member
שלום לכם!

אני (אוהד) ולירון (לירונר) נכנסנו היום לתפקיד הניהול של הפורום. נעשה את כל מה שאנחנו יכולים בכדי להחיות אותו ולהפוך אותו לפורום מצליח
רק תדאגו לשמור על כללי הפורומים, לדעת לשרשר כשצריך, אבל הכי חשוב להנות
אז שיהיה לנו בהצלחה (מחדש)
ויום טוב!

סוף סוף יש לפורום מנהל שוב!

רק דבר אחד... מי אתם? כאילו, אני לא זוכר שראיתי אותכם בפורום, ואני נמצא בו כבר איזה חצי שנה או משהו כזה

לירונר

New member
אם כבר שאלת מי אנחנו...

אז ננצל את זה כדי להפוך את זה לשרשור היכרות
אני לירון, אני בן 18 מאזור. לא גלשתי בפורום הזה למען האמת אף פעם, אבל אני מאוד אוהב את הסדרה. שמעתי (במשך הרבה מאוד זמן לצערי) שהפורום צריך מנהל, ומכיוון שאני לא מתאים לנהל את פורום מובטלים, בנק מול לקוח ואת הרזיה לאחר הריון החלטתי שאני אנסה לנהל את הפורום הזה. אבל ביננו - אני גם לא זוכר שראיתי אף אחד מכם בפורומים, ואני נמצא פה בר 20 דקות

oh-da

New member
ואני...

אני אוהד בן 17 (ביום שבת
) מעכו, גם אני למען האמת לא נכנסתי לפה (אולי פעמיים-שלוש בעבר, סתם להסתכל), אבל אני אוהב את הסדרה הזו. אני כמו לירון ראיתי שדרושים מנהלים לפורום, ואומנם אני אולי מתאים לפורום הרזיה, אבל לפורום תא"ו יותר. אז העיקר שנעשה חיים פה, הא?

לירונר

New member
רגע רגע רגע..

אתה רומז שזה שאני לא רשמתי שאני מתאים לפורום הרזייה אומר שאני שמן
לא לא לא... שאני אבין... אתה קורא לי שמן

טוב, סבבה, לפחות מצחיקים ומשוגעים

כמוני... אני סער טובי, בן 14 ליד אשדוד, ואני פה בפורום מאז שהוא נפתח נדמה לי, משוגע (כמו שאמרתי קודם) ואני מקווה שתחייו את הפורום הזה!!!! כואב לי לראות אותו רדום כל כך...

oh-da

New member
זהו אני חוסם אותך!../images/Emo46.gif

ברור שהיא עוד משודרת!
תראה ערוץ 3 פושטק! רק חבל שBBC רוצים "לחסל" אותה

אם היית גולש פה בפורום עוד לפני

שנהיית מנהל, היית רואה שאיזה מישהי נתנה פה קישור לאתר שמראה שכנראה שהעונה תתבטל (לרוע מזלנו) אבל הם יעשו פרק סיום עונה כזה שעם יחליטו כן להחזיר אותה, אז יהיה אפשר, אז עדיין יש סיכוי שהיא לא תחוסל

oh-da

New member
אני קראתי על זה

באחד מאתרי החדשות, בגלל זה כתבתי שהם רוצים... זה לא אומר שבטוח
זזתי לאכול |בתאבון| לי

hatul

New member
ברוכים הבאים ../images/Emo140.gif

קיבלתי את מספר הפורום לפני זמן קצר, אני גם אוהב את הסידרה כשאני נזכר... ואני מקווה שיהיה כאן כיף
להיכרות... אני בן 28 מעכו, כותב בכל מיני פורומים כאן...

למעלה