שלום לכם.

leper

New member
שאלה: תסביך אלקטרה:

קיים או לא קיים? יצא לכן להיות דמות האם? איך היה?

פייקו

New member
מה לנשים ולכשפים?חוץ מהשק שעל הגב

למה נשים רצות חדשים לבקרים לפותחות בקפה מה מצפות הן למצוא שם עוד שבילים ודרכים של איך והכיצד לכבוש? למה הן רצות לפותחות בקלפים ? מהן מצפות לכבוש להן שם ממלכה עם מלך או נסיך? מה יש להם מכדורי הבדולח הנוצצים עם כל נקודות הכסף כמו כוכבים ואותה אישה עם אצבעותיה הדקות והציפורניה הארוכות המשוחות בשחור העוטפת לכדור - וכי הן לא רואות כי הכדור עגול והמכשפה (המדיום) עוד מסמלת להם זאת בשתי ידיה ובעשר אצבעותיה? אז מה הן מחפשות שם שהן מוכנות להשקיע את כסן ולמכור את נפשן לשטן הזה ? מה ! אתן מוכנות להסביר זאת?

T r i l i a n

New member
מוכנה כן, יכולה - לא

מעולם לא הבנתי למה אנשים נמשכים לכל הקטע המיסטי הזה

אף פעם

לא נשארתי יותר מידי זמן כדי להכיר את האמא...

שלום לכם.

אני רוצה להתנצל על ההעלמות הפתאומית שלי [שבטח לא הפריעה לאף אחד אבל מתוקף תקפידי...
]. קפצתי לי לאילת [ושכולם יקפצו
]. ועכשיו, לכשחזרתי, אני מעלה כמה הודעות, שכבר לא עולות בכוחות עצמן, לעוד קצת זמן ותגובות. תודה וסליחה.

TzLiL15

New member
נעלבתי

אני לא מוכרת את נשמתי לשטן אני בסך הכל קוראת בקלפים וזה כיף ואל תעליב למי שיש ציפורניים ארוכות לי יש ואני לא שמה לק! וקיראה בקלפים זה כמו תחביב וגם הקבלה השאלה במה אתה מתעניין למרות ששניהם קיראה בעתיד. אתה רוצה להגיד לי שמועלם לא רצית לדעת מה יקרה לך עם זאת שאתה אוהב???

אם זה היה רק תחביב ניחא

הבעיה שאנשים לוקחים על זה הרבה כספ ומי שסומך יותר מדי על השטויות הזה יכול להיפגע, מי שעוסק בזבה לדעתי הואמכשפ ורופא אליל.

תן לי לחדש לך, אבל זה לא ג'וק

שנכנס רק לראש של הנשים. יש גם המון גברים בעסק. למכור את נשמתינו לשטן?
קצת נסחפנו, לא? בכל אופן, זו בדיוק הנקודה. אי אפשר להסביר את זה, בגלל זה זה כל כך קסום ומושך. חוץ מזה, זה סוג של ידע וכולנו [אני מקווה לפחות] מחפשים ידע.

למעלה