שלום לכם...

ultra_violet

New member
שלום לכם...

ממש במקרה מצאתי את הפורום..והאמת לא בטוחה שההודעה מתאימה לכאן..אבל שיהיה..:) בכל מקרה אממ..מכירים ת'מבצע של קוקה קולה? זה עם הפקקים? יופי.. לפני כחודש נכנסתי לטירוף..והתחלתי לאסוף פקקים.. וזה בעיקר כי שמעתי שיש גם פלאפון בין הפרסים.. בכל מקרה הצלחתי לאסוף כ-950 פקקים..ולצערי הרב..ומזלי הנאחס.. למרות שהיה לי מספיק פקקים לשם זכיה בפלאפון,(הציעו רק 600 ומשהו),בדיוק כשהתכוונתי להציע הצעה..שזה כמה קרוב לזמן סיום המכרז,לא עלה לי דף האינטרנט..ולצערי נותרתי מחוץ :( בכל מקרה אני לא יודעת מה לעשות עם כל ה 950 שנשארו..אני לא מעוניינת בכל שאר הפרסים שיש שם שזה למשל כניסות להופעות בניצנים..גיטרה חשמלית..סגירת מועדון האומן 17 רק בשבילך והחברים שלך..אממ ומפגשי יעוץ עם אמנים ישראלים+כתזה בעיתון..חח וגם סיגרת החוף בניצנים רק בשבילך והחברים וכל מי שאתה רוצה ליום אחד.. בכל מקרה..זה ממש מבאס אותי ואני לא יודעת מה לעשות עם מה שנשאר לי..וזה הרבה.. למישהו יש רעיון? הוא מכיר אנשים שאוספים פקקים או משהו? אוף..תודה על העזרה..מקווה שלא תחשיבו את ההודעה למוזרה מדיי..ישנן גם כאלו בעיות קטנות..וצריך למצוא פתרון :) בתודה..

אמרלין

New member
תפני לפורומים ../images/Emo26.gif../images/Emo22.gif

"אוף טופיק" http://www.tapuz.co.il/forums/main/anashim.asp?id=553&pass=1 שמנהליו חכמים מקסימים מקושירם לכולם ויודעים הכל או ל-"שאלה קטנה" http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=251

צפנתי

New member
אולי גם לאומנות/אומנות שימושית....

אולי איזה אומן/אמן צריך ליצירותו, או יתן לך רעיון ליצור מהם משהו.

ultra_violet

New member
לא כל כך הבנתם..

המבצע של קוקה קולה מיוזיק עדיין ממשיך..ואולי יש אנשים שגם אספו ונשארו להם פקקים והם רוצים לזכות באחד הפרסים,אז התכוונתי שאני אביא להם אותם לצורך המבצע..והם יביאו לי משהו/כסף בתמורההההההה... פשוט אני לא מעוניינת בשאר הפרסים המצויינים לעיל.. תודה..

אממ...אני לא אתנגד לפקקים...

כי אני אוספת.. אבל מה אני אביא לך בתמורה..? כי כסף ממש אין לי...

ultra_violet

New member
אמממ..כמה יש לך כבר?

הפקדת אותם? בשביל מה את אוספת? מה יש לך להציע? :)

לא הפקדתי כלום...

יש לי ממש קצת...פחות מ10...עלוב ממש... כי אנחנו לא בדיוק שותים קולה..אבל אני ארצה ללכת למסיבת הפורום..או לסגור לי ולחברים שלי את האומן... ואין לי מה להציע... סורי:)

למעלה