שלום לכם

theshahars

New member
שלום לכם

נתקלתי בפורום שלכם לגמרי במקרה. היינו לא מזמן בגני בונסאי בסינגפור. אם מישהו מתעניין לראות תמונות, אפרסם בכיף. שחר

theshahars

New member
למה אני לא מצליחה??

ניסיתי להקטין את התמונות, ניסיתי בשעות שונות ביום, ועדיין כל פעם הוא נותן לי "שגיאת שרת"... להתייאש? שחר

theshahars

New member
../images/Emo107.gif בייבי-בונסאי

תמונה אחרונה, ותרשו לי להתנצל כי אני לא מבינה בזה גרוש אז לא ידעתי מה להגיד על אף תמונה... אני רק יודעת שזה היה גן מדהים ביופיו, גם ארכיטקטונית וגם האיכויות של העצונים הקטנטנים הללו... מקווה שנהניתם, ושיהיה לכולכם המון הצלחה עם העצים! שחר

סן תאי

New member
מ ד ה י ם !!!!!!

איך תמיד נותנים אגוזים למי שאין שיניים. הייתי מוכן לעבור לגור בגן הזה לעשרים השנים הבאות. פשוט גן מופלא, עצים עוצרי נשימה. המון תודה על התמונות ועל זה שחשבת עלינו.

סן תאי

New member
ואגב.. הבייבי בונסאי

מה שנראה בתמונה זו אמנות נפלאה העומדת בפני עצמה ונקראת: suiseki יש לה אמנם קשר היסטורי ופילוסופי לאמנות הבונסאי, אך אלו הם אינם בונסאי, עדיין מרשים מאוד ומלא השראה.

סן תאי

New member
ושאלה..

האם זה כפי שזה נראה בתמונות, אפשר ללכת בין השבילים עד כדי מגע עם העצים? ממש חלום רטוב... בארץ אחרי שבוע לא היה נשאר כלום מאף עץ.

theshahars

New member
הו, כן!

זה ממש ככה, יש עוד כמה תמונות יפות רק שנוכחותנו הקרובה מדיי בהם מונעת מהן פירסום (גם בהודעה "סוף-סוף" חדי העין יבחינו שצינזרתי בנאדם יקר שעומד מאחורי העץ). דמי הכניסה שם הם חצי ממיני ישראל בערך, והיה שם ריק ורגוע: מלבדנו זוג תיירים בלונדיניי עיניים, כמה מקומיים שישבו על אחד הגשרים, ו4-5 עובדים חרוצים מאוד מאוד... בארץ העצים היו הופכים לחומר בעירה למנגל... אבל זה כבר במסגרת ההלם שיש מהיופי והסדר של סינגפור. חוץ מזה, הגן הזה מוקף בגן בוטאני ענק, ג'ונגל ממש, ובגן פסלים ברוח המזלות הסיניים. בילוי של יום שלם... שחר

למעלה