שלום לכם!

ben4ever

New member
שלום לכם!

שמי בן ורציתי לאחל בהצלחה עם הפורום!
טוב, ת'אמת אני לא ממש מת על אתניקס...אני נמצא בד"כ בפורום משינה, וידוע ששני הלהקות לא מי יודע מה מסמפטות אחת את השנייה, בעקבות כמה תקריות שהתרחשו ביניהן. אני רק מקווה ששני הפורומים יוכלו לחיות בהודנא,בשלום,בהרמוניה ובכל מיני דברים חיוביים, אולי יובל בנאי ונחמה יוכלו ללמוד
...

נטלי 22

New member
אני בהחלט

יכולה להבטיח לך ששני הפורומים יחיו בשלום ביחד, לפחות פה. איזה תקריות היה בין 2 הלהקות, לא שמעתי על זה כלום?

הסכסוך עם משינה ../images/Emo122.gif

מר קינג סלומון שלומי ברכה מסביר הכל: האמת שהייתי רוצה לסגור איזה מעגל עם אתניקס. אני חושב שהייתה סוג של תחרותיות לא מוצדקת בין משינה לבין אתניקס. האש הזו התלקחה בעקבות כתבה בעיתון עם זאב נחמה ששם שאלו אותו על משינה ואז הוא אמר משפט שאני לא אשכח אותו: שאלו אותו מה דעתו על משינה והוא ענה?: "משינה זה מייד אין טאייוון". מה שאני חושב היום זה שזה דווקא שם מגניב לתקליט ואני קצת מצטער שלא השתמשנו בזה. הם הצליחו להעיר אותנו ואז הגבתי אני בפסטיבל ערד בביצוע מול 17 אלף איש ל"כתם הפרי". האמת שזה היה ביצוע מעליב ואולי מיותר ומה עוד שהוא הועבר בשידור חי אחרי הבחירות שהציגו את השרים בממשלה, בשידור חי בטלוויזיה עם פול רייטינג. אתניקס מאוד נעלבו. אם הם נעלבו - אני מתנצל. "זה לא יכול להיות ישן" - אם זה פרודיה, אני לא יודע בעצמי. יש בזה משהו, זה בא מהתת מודע. אבל לא התכוונתי באופן מיוחד להתייחס אליהם. וזהו שיהיה לכם פורום טוב, נראה לי זה הביקור האחרון שלי כאן (תודיעי לי אם מר נחמה האמיתי רוצה להשתמש בכינוי
) שיהיה לכם רק טוב משינה האיחוד 2003 - אם אתה לא שם אתה לא קיים

למעלה