שלום לכם.

anyone0

New member
שלום לכם.

שלום לכם, קודם כל יפה לראות שיש הורות הומולסבית שזה דבר מבורך לדעתי. והדבר החשוב הוא שילד יגדל לסביבה שאוהבת אותו, ולא חשוב עם שתי ההורים הם זכר ונקבה או חד-מיניים. לשאלתי, שאלה שמעניינת אותי. האם רוב ההומואים/לסביות בישראל או בכלל בעולם רוצים לגדל ילדים? ולהעמיד דור חדש לעולם? או שרובם מעדיפים שלא להביא ילדים בגלל נטיות הומו-לסביות? אשמח לשמוע תשובות.

ברוך הבא ../images/Emo140.gif

אין לי מושג מה מעדיפים רוב ההומואים והלסביות. אני מכירה רק 16 זוגות של אבאאבא , וכ-מאה זוגות של אמאמא. אבל אני לא מכירה הרבה הומואים ולסביות בשביל לדעת מהם המספרים המלאים. ושאלה: מה מביא אותך להתעניין בנושא?

anyone0

New member
תודה על התשובה.

אני שואל פשוט כי אני מכיר כמה הומואים. וממה שיצא לי לדבר עם מישהוא שהוא בן 45 וחי לבד הוא אמר לי שהוא לא רוצה לגדל ילדים בגלל שהוא הומו. אני חושב שזה חבל. אבל איש באמונתו יחיה.

בבקשה ../images/Emo13.gif

אני מכירה מישהו שהוא הטרוסקסואל, בן 48 וחי לבד, והוא לא רוצה ילדים כי הם עושים רעש וליכלוך... (
) יש כל מני א/נשים. נראה לי שאלו שלא רוצים ילדים - עדיף שלא יהיו להם ילדים. נכון? לא בטוחה שזה קשור לנטיה מינית.

y o l u

New member
תשובה

לגבי השאלה האחרונה שלך- חשוב להבהיר שאחוז הילדים ההומואים/ לסביות שנולדים להורים הומואים/ לסביות הינו זהה לזה שבאוכלוסיה הסטרייטית. ההבדל היחיד הוא שאחוז גבוה יותר מקרבם מממש את נטייתו המינית וחי מחוץ לארון וזה כמובן בגלל שיש להם מודל לכך ולגיטימציה רבה יותר, לעומת הומואים ולסביות שגדלים בבתים של הורים סטרייטים. ודבר נוסף- הצורך להיות הורה, לדעתי, אינו תלוי בנטייה המינית. עם זאת, ברור שבחברה שבה רואים בהומואים/ לסביות אנשים שאינם ראויים/ מתאימים להיות הורים, חלק מההומואים/ לסביות עצמם/ן מפנים מסרים אלה, מאמין בהם וחי על פי הם.

זו באמת תשובה רצינית וטובה.

אני מניחה שזה נכון לגבי הרבה תחומים: אנחנו מפנימים את דעת הסביבה עלינו, ולוקח דרך לא פשוטה לפתח קריטריונים אחרים.

anyone0

New member
ושוב תודה על התשובה.

ברור לי שילדים להורים חד-מיניים לא יגדלו אם נטיות חד-מיניות. הצורך להיות הורה לא תלויי בנטייה מינית כשלעצמה אבל לפי דעתי מתקשר אליה. ראיתי פעם בתוכנית של ריקי לייק, שהם אירחו משפחות (שההורים הם הומואים או לסביות) ואני יודע שהיתה נקודה שחזרה על עצמה כמה פעמים בתוכנית. שיש צורך שלילד ששתי ההורים נניח הומואים שתהיה מישהיא שתהיה בשביל הילד דמות אם , ושתהיה עם הילד מפעם לפעם. אז זה אני חושב שגם חשוב. אבל שוב פעם, משפחות חד-מיניות לפי דעתי זה דבר שראויי להערכה. בקשר למה שאמרת שהחברה רואה אנשים הומואים ולסביות כ-לא כשירים. אני חושב שזה יותר נכון היה בעבר, אבל יש קו מחשבה אצל הומואים שהם דווקא לא מאמצים את הנורמות של החברה כשהחברה טועה. לכן אני לא חושב שזה כל כך הגורם שמשפיע.

למעלה