שלום לכם

rpinku

New member
שלום לכם

אז הסיפור שלי הוא כזה: לפני כשלושה שבועות היו לי כאבים באשכים והאשך הימני היה נפוח הלכתי לרופאה שלי וכמובן קיבלתי אנטיביוטיקה. ביום שני האחרון תקפו אותי ב-6 בבוקר כאבים מטורפים פניתי למיון משם לאורולוגית ושם הפנו אותי לטלרה סאונד וגילו לי גידול באשך. יום אחרי זה אושפזתי וביום רביעי עברתי ניתוח כריתת אשך. עכשיו, לפי מה שהבנתי שהסימן הטוב הוא שלא מצאו לי (בראיה) כלום בלימפה ולכן לא כרתו גם אותה. יש לי השבוע עוד בדיקות דם ו-ct וכמובן לחכות לביופסיה. אבל האמת היא שאני לא ממש יודע מי, מה ולמה. קראתי קצת באינטרנט ולפי מה שאני מבין אני עומד לפני שנתיים של בדיקות לוודות שזה לא חוזר או תקופה של טיפול כימותרפי. אני אודה לכם מאוד אם תוכלו להגיד לי פשוט מי, מה ולמה. ראוי להוסיף שיש לי תור לאנקולוגית ביום שלישי. תודה מראש.

קוסטיקה

New member
העתקתי לכאן תשובה שכתבתי בעבר ל

ניר - בחור שהביא לכאן סיפור דומה לשלך (ושדומה לשלי). לפני כל החלטה על המשך טיפול קבל מינימום! דעה משני רופאים. וגם משלושה לא יזיק... תשמע יותר - תקלוט ותבין יותר ותיפתח לגישות שונות - תגיע בשאיפה להחלטות יותר מושכלות באשר להמשך הטיפול. בהצלחה!

היי לך

ראשית אני שמחה שמצאת אותנו. ואנחנו פה כדי לתת מידע (כל אחד לפי יכולתו), לתמוך או סתם להקשיב. שנית אני טוב לדעת שחלק מהתהליך כבר מאחוריך. ובעוד כמה ימים תדע לקראת מה אתה הולך. כרגע יש שני נתונים שחסרים כדי לדעת מה יהיה בהמשך, אחד זה תוצאות הביופסיה שלך ושנית תוצאות הCT. אז יוכלו לדעת מה הוציאו, כמה הוציאו ומה הSTAGE של המחלה ולפי זה קובעים את המשך הטיפול. כמו שאמרת - או ביקורת לוודא שזה לא חוזר או טיפולים. ברגע שתדע את אלו, אפשר יהיה לתת לך תשובות הרבה יותר מדויקות. (פשוט נראה לי חסר טעם לכתוב לך על כימו אם יסתבר שאתה לא צריך) בכל מקרה אני מצרפת לך לינק עם מידע על מה שיש לך, דרכי טיפול וכו'. לתת לך את האפשרות לבחור מה אתה רוצה לדעת. מחכים לשמוע ממך עוד אחרי התור באונקולוגית (או קודם כמובן) יום טוב גלי

למעלה