שלום לכם

kodkod

New member
שלום לכם

יש לי בעיה. כל אי מייל שנשלח ממני למישהו אחר, מגיע אל הצד השני בג`יבריש. כל הנמענים שלי מצליחים לקרוא את האי מייל ששלחתי, רק אחרי שהם עושים קידוד. שאלתי היא :האם יש אפשרות לעשות משהו כדי שהמכתבים יגיעו אליהם בעברית קריאה מבלי צורך לקדד? כל המכתבים שמגיעים אלי לא מצריכים קידוד, ואפשר לקרוא את העברית בלי בעיה. יש לי אקספלורר 98. אם מי מכם יכול לפתור לי את הבעיה ולהציע פתרון, בבקשה תסבירו בדיוק מה לעשות, בלי מושגים מעולם האינטרנט, כי אין לי הבנה בדברים האלה. אז...לא להתבייש לפרט בפרוטרוט צעד- צעד. תודה לכם. :cool:

הנשוי

New member
תנסה

התכוונת שיש לך ווינדוס 98 ואקספלורר 5 ואתה כנראה שולח אימייל דרך האאוטלוק אקספרס תנסה להכנס לתצוגה קידוד ותבחר שם hebrew windows ותבדוק עם זה עובד אם לא תמתין לגדולים וחכמים ממני שיעזרו לך

kodkod

New member
הבנתי ש...

זו בעיה שהיתה עם עוד בעלי כתובת אי מייל ביאהו. והבנתי שזו כנראה בעיה של פונטים. אפשר לעשות את הקידוד כמו שהצעת, אבל זה לא עוזר למי שאליו נשלח האי מייל שלי. זה עוזר רק אם אני קיבלתי ממישהו אי מייל בכתב ראי. יש הצעות?

duke4you

New member
אם אני מבין נכון אז..

הבעיה לא אצלך אלא אצל המקבל. מה שאתה אומר, בעצם, שהמקבל מצליח לקרוא את העברית רק לאחר שהוא מסדר את הקידוד. אז זה מה שתעשה: תתקשר ל``מקבל`` ותגיד לו שיסיר את הוי מעל ``בחירה אוטומטית`` בקידוד ושישאר את הקידוד על עברית windows או עברית iso visual. בהצלחה.

kodkod

New member
כן , רק הבעיה היא ש...

יש הרבה מקבלים. חשבתי אולי יש משהו שאוכל לעשות במחשב שלי, כדי שהאי מייל יגיע אל האחרים בעברית קריאה. יש עוד אפשרויות?

duke4you

New member
יש לי שאלה אליך

האם זה קורה רק בחשבון דואר של יאהו? זה מה שתעשה: שלח דואר לאותם אנשים רק משרת דואר אחר, נסה למשל את hotmail. אם אין ברשותך חשבון שם, אז תיצור אחד רק בשביל הבדיקה, זה לא עולה כסף. ככה ניתן לדעת אם איפה הבעיה. בכל מקרה אני רוצה שתנסה גם את מה שהצעתי מקודם (להתקשר לאחד ``המקבלים``).

באדי

New member
אז תסביר להם !!

כתוב להם הודעה קצרה (אפילו באנגלית) ותסביר להם מה אתה מבקש שהם יעשו! גאוני לא ??

למעלה