שלום לכם!

black_light

New member
שלום לכם!

אני צופה סמוייה בפורום, ואחרי שאספתח מפה המון מידע (תודה רבה!) יש לי שאלה: אני רוצה לשנות את החדר שלי. יש בו ספה שנפתחת למיטה, שולחן מחשב פינתי, ארון ושולחן איפור. הכל בצבע חום בהיר. והספה בצבע כחול נייבי. המנורות הן בסגנון קלטי עם עיתורים - מזכוכית מט וברונזה. וזה פחות או יותר הסגנון שאני רוצה, כלומר להוסיף עיתורים קלטיים לחדר. בגלל שהחדר הוא קטן החלטתי להשתמש בצבע לילך אפרפר לקירות. איך לדעתכם זה ישתלב עם איורים קלטיים בגווני ברונזה? הקיר של המיטה הוא בנישה וחשבתי לצבוע אותו באותו צבע אך בגוון מאד כהה. אני אשמח לקבל תגובות כי אני מאד לא בטוחה לגבי מה ייצא לי.. תודה לכולכם על הפורום הנפלא! ~אנה

melodynoa

New member
קישור לגלריית אומנות קלטית

שהכנסתי בעצמי בפורום טארוט. יותר מזה אין לי מושג.

black_light

New member
נסיון לתמונה...

האיכות גרועה בגלל מצלמת האינטרנט. ניסיתי ליצור סיבוב בחדר עם המצלמה, מקווה שזה מובן. לא צילמתי 2 קירות - אחד הקיר שליד המחשב - יש בו רק חלון, והקיר שליד הדלת - יש ארון. הצבעים מן הסתם לא הכי נכונים בעולם, כפי שאמרתי, הספה כחול נייבי והרהיטים עץ בהיר. מה דעתך על שינוי הקירות מבז' לסגול אפרפר והקיר שמאחורי הספה לאותו צבע בגוון כהה ועליו ציור של עיגול קלטי? ~אנה

melodynoa

New member
לא כל כך מצליחים להבין מהתמונות

אבל לפי מה שתיארת, זה יכול מאוד ללכת בעיני. כל עוד את לא מכניסה שני צבעים שלא מתאימים... כל עוד את שמה גוונים שונים של סגול, שזה צבע מיסטי אגב, ואצלי לפחות, קלטי עושה אסוציאציות לטארוט... הטארוט שלי מיסטיים. רוצה לראות תמונות? סגול וזהב ונחושת... וואו! רעיון מצויין! לא חשבתי אף פעם על חדר בסגנון קלטי. אני לא בטוחה שאני יודעת מה זה אומר, אבל לא ראיתי בתמונות שום דבר ממה שהזכרת. אגב, אין לך מיטה? יש לך ספר בחדר? תראי, שוב, הכל תלוי בתקציב. את יכולה לצבוע את החדר גם בצורות אחרות באותם צבעים. מהן מגבלותיו של החדר? אי אפשר היה לראות את המרחב בחדר... מכיוון שאת חיילת, אני מניחה שאין לך תקציבי עתק, ואת רוצה לעשות שינוי בצבע ובבדים. מצויין. אני אוהבת את זה. אני צריכה לציין שעלייך להפטר מהפיצ'פקעס?! בהצלחה, ואני מחכה לתגובתך!

melodynoa

New member
אוי, האחרונים לא נכנסו

את יכולה להעיף מהלדר את מה שלא צריך. ולהתחיל לחפש בדים מתאימים. לציפוי הכל, ובעיקר מיטה. אני חוששת שלא ממש תמצאי. אז מה שתוכלי לעשות זה להדפיס סטנסילים מהמחשב או מספר (קשה לי להאמין שתמצאי בארץ...) לקחת בד לבן, (אפילו סדין שכבר יצא מכלל שימוש), לצבוע אותו בצבע מיוחד, או במכונת כביסה באיזה צבע שבא לך, ועליו לצבוע בצבע מיוחד לבד את הסטנסיל שהכנת. אפשר מנייר פרספקס... את כבר תמצאי את הדרך. כי בטלויזיה הם עושים את זה הכי קל: מוצאים את הציור שהם אוהבים, משכפלים אותו על פלסטיק שקוף כזה למכשיר הקרנה, הם פורשים את הבד על הקיר, ומקרינים עליו את הדוגמא, וכל מה שנשאר לעשות זה לקחת טוש עבה ולהדגיש את קוי המתאר בצל - על הבד, אבל אני מניחה שאין לך מכשיר הקרנה... העמוד הקלטי אולי זה מה שרצית

black_light

New member
המון תודה על התגובה,

לא ראיתי אותה לפני.. כמובן שהעפתי את הפיצ'קעס, וצבעתי (לצערי הצבע נראה זוועה דרך המצלמה שלי אז עדיף לא לצלם...) בינתיים אני מרוצה מהתוצאה, ומחפשת איורים לפינות, מעברים בין התקרה לקיר וכו.

למעלה