שלום לכם

k e r m i t

New member
שלום לכם

אני מחפשת קטע קצר שיכיל בתוכו את ההשפעה של ג'ון לנון על העולם. כל עניין השלום והאחווה. תודה

קרמיט- "צא ולמד":

אתה מזכיר לי את האגדה התלמודית המפורסמת: יום אחד, ניגש קיסר רומי אל שמאי והילל הזקן, וביקש מהם ללמד אותו את כל התורה כולה, על רגל אחת. אמר לו שמאי: "טיפש אחד! אנו שהוגים בתורה יומם וליל ובמשך חיים שלמים, לא מצליחים לגלות את כל צפונותיה, ואילו אתה בא אלי, ומבקש ממני ללמדך אותה על רגל אחת?!!" - גירש אותו שמאי מעליו, וקיסר רומי המשיך בדרכו. מצא הקיסר את הילל הזקן וביקש ממנו, שילמדנו את כל התורה על רגל אחת. אמר לו הילל הזקן: "אתה רוצה ללמוד את כל התורה כולה על רגל אחת? בבקשה: *ואהבת לרעך כמוך*....." אז מר קרמיט היקר או שננהג כשמאי ונכעס עליך שאתה מחפש קטע *קצר* על השפעתו של ג'ון, כאשר ידוע לכולם שהיא עצומה ובלתי ניתנת לתימצות, או שננהג כהילל הזקן, ופשוט נפנה אותך לחלקת "המאמרים" של הפורום, אשר בה יש מאמר נפלא, שמדבר בדיוק על זה..
בהצלחה!!!!

Another Girl

New member
קרמיט שלום ../images/Emo13.gif

עם כל הרצון הטוב לעזור לך,ויש כזה,אני חושבת שסינתיה בעיקרון צודקת בזה שאי אפשר למצוא קטע קצר שיכיל את ההשפעה של ג'ון על העולם.אפשר לראות איך הוא ניסה,במאמר Give peace a chance שנמצא במאמרים ומספר על עניין "מיטת השלום". מעבר לזה-זה דיון בפני עצמו...

למעלה