שלום לכם

Weird Eyal 21

New member
שלום לכם

אני בן 21 מחיפה ואני מועמד לניתוח קיצור קיבה הרבה אנשים אומרים לי שלא כדאיי לי שמחזירים את כל המשקל וכל הזמן מקיאים ושהטבעת נפתחת כל הזמן וכל פעם צריך לנתח כדיי להדק אותה מישהו יכול להרגיע אותי בבקשה???

sure16

New member
שלום WE21../images/Emo66.gif

ברוך הבא לפורום! אני לא יודעת על אחרים אבל אני לא עברתי את הסצנריום שהצגת לפנינו והאפשרות היחידה שזה יקרה היא....(מצטערת התאורים המתרוצצים לי בראש לא מתאימים לפורום זה....)
בכל מקרה ספר קצת על עצמך ותשאר איתנו ללמידת הנושא עד תום. מומלץ לקרוא את המאמרים המופיעים בראש העמוד.בהצלחה שרה

RomiVais

New member
היי אייל, ברוך הבא אלינו!!! ../images/Emo13.gif

אז ככה, אתה בהחלט מוזמן להישאר איתנו ו"ללמוד" את הנושא יותר לעומק. יש מאמרים בראש הפורום שיכולים לעזור לך מאוד גם כן. כעיקרון, יש לניתוח הזה את הסיבוכים שלו, אבל אף אחד לא יכול לדעת מראש שהם אכן יקרו אצלו. והרבה פעמים ניתן למנוע את הסיבוכים בכך ששומרים על "החוקים". למרות שקורה ועושים הכל "לפי הספר" ועדיין משהו מתפקשק... לדעתי זו לא סיבה לא לעבור את הניתוח. זה פשוט סיכון שצריך להיות מודעים לו לפני שניגשים לניתוח. מתי אתה אמור לעבור את הניתוח? איפה? אני עברתי את הניתוח לפני חצי שנה ולא קרה לי שהטבעת נפתחה או משהו כזה... ובטח שלא עברתי ניתוח חוזר - אז אתה יכול להיות רגוע יותר!!
תישאר איתנו תשאל כל שברצונך לשאול ואין לי ספק שתגיע לניתוח חסר ספקות ושלם עם החלטתך. סוף שבוע נעים רומי

רונית-1

New member
שלום אייל וברוך הבא

החששות שלך מובנים לפני הניתוח , אבל אין סיבה שכל הדברים שציינת יקרו דווקא לך. אם תדע לאכול נכון ולפי הוראות הדיאטנית מובטח שלא יקרה לך כלום. בהצלחה. רונית

רוייקו

New member
אייל, עניתי לך בדף הקודם..כדי לראות

את ההודעה, עבור לדף הקודם, לשאלה הקודמת שלך. ניסיתי להביא את ההודעה המקורית לדף הנוכחי אבל לא הצלחתי.

למעלה