שלום לכם...

POOH*

New member
שלום לכם...

השאלה שלי הייתה האם מצבה הביריאותי של בתי ישתפר ומתי? הקלפים שיצאו הם: מלכת הגביעים, שישה מטבעות, נזיר, שמונה חרבות, אביר החרבות סיכום מלך החרבות תודה מראש... POOH

blackcat2

New member
שלום לך../images/Emo39.gif

לא נהוג לשאול את הטארות בנושאי בריאות. לעניינים כאלה מומלץ להיוועץ רק עם רופאים. אני מקווה כי ביתך תחוש בטוב בקרוב. החלמה מהירה.

צוף3

New member
../images/Emo32.gif פריסות בענייני בריאות

לא נעשות באמצעות הפורום. לצורך כך קיימים רופאים.

POOH*

New member
היינו אצל רופא...

חשבתי אולי גם לכם יהיו איזשהו תובנות בנושא.. בכל אופן תודה על ההתייחסות... POOH

צוף3

New member
רפואה שלמה לך ולבתך ../images/Emo24.gif

ולכבי כל נושא אחר המטריד אותך מלבד הנושא הרפואי, את מוזמנת לפנות אלינו שוב!!!

POOH*

New member
תודה...

ולא בדיוק מטריד אבל מעניין אותי לדעת מתי יהיה לה אח? ואם זה יהיה אח או אחות? את זה אפשר לבדוק? POOH

צוף3

New member
יקירתי ../images/Emo23.gif

נראה לי שהיום נצטרך לאכזב אותך פעמיים - אנחנו לא מנבאות עתידות, ולטעמנו אין הקלפים יכולים לנבא עתיד שכזה. אני מניחה שכשהזמן יהיה מתאים ובשל, יהיה לה אח או אחות. מה יהיה מין הילוד? ? ? את זה אפילו הרופא לא יכול לדעת עד האולטרא סאונד... את יכולה לנסח שאלה כזו: האם עכשיו זה הזמן הנכון והמתאים עבורי להביא ילד נוסף? סיכום (פריסת שאלה, יש לבחור 6 קלפים + קלף סיכום). כמובן ששאלה כזו צריכה להישאל רק אם חשבת בכלל על הרעיון של הבאת ילד נוסף והתלבטת לגביו. מטרתי בניסוח השאלה היתה להראות לך כיצד שואלים ומנסחים שאלות, ועל מה בעצם באים הקלפים לתת תשובות. מקווה שעכשיו זה יותר נהיר, אם לא - אני פה.

POOH*

New member
הבנתי...

אני תיכף אנסה... והרבה תודה לך על הסבלנות... זה המפגש הראשון שלי עם הנושא... POOH

צוף3

New member
אני ממליצה לך קודם כל לקרוא את

הודעת המנהלות שבראשית העמוד. יש שם הסבר מפורט לגבי הכללים והדרכים לפרוס בקלפים, וזה יכול לסייע לך. בהצלחה

POOH*

New member
ניסיתי...

שאלתי בדיוק מה שאמרת: האם עכשיו זה הזמן הנכון והמתאים עבורי להביא ילד נוסף? וזה מה שיצא: עשרה מטות שמש העולם שבעה גביעים תשע חרבות מגדל סיכום שתי חרבות ושוב המון תודה על הסבלנות... POOH

צוף3

New member
הי שוב ../images/Emo20.gif

האם - עשרה מטות עכשיו זה הזמן - שמש הנכון - העולם והמתאים - שבעה גביעים עבורי - 9 חרבות להביא ילד נוסף - מגדל סיכום - שתי חרבות השאלה מגיעה ממקום של עומס מכל הבחינות. החיים לא בשיאם כרגע עבורך, והמחשבה על ילד נוסף גורמת לך לאושר. אולי את חושבת שילד נוסף ייקל עליך את מצוקות החיים הקיימות וישפוך אור ואופטימיות לחיים. מהבחינה הזו את בהחלט צודקת - תינוק יכול להביא להרבה תקווה בתקופה הזו, אולם הזמן כעת אינו ממש מתאים, ונדמה כי את יודעת למעשה בליבך את התשובה אך משלה את עצמך כי יהיה בסדר וכי תוכלו להסתדר. המשמעות של הבאת ילד נוסף לעולם היום היא הריסת המסגרות הקיימות היום בחייכם. יהיו שינויים רבים, ודבר לא יישאר כפי שהוא, לטוב ולרע. את נמצאת בתקופה בה את מאוד מפחדת וחוששת, קצת מחפשת כיוון ומלאה דאגות (אולי לגבי בריאותה של בתך?) והקלפים באים להרגיע אותך ולומר לך שלעיתים אנו מכניסים את עצמנו לחרדות כה קשות, עד כי למעשה איננו רואים את המציאות כפי שהיא באמת, אלא מתבוננים בה מבעד למשקפיים שחורות הרבה יותר. עלייך למצוא את האופטימיות כרגע בתוך עצמך, יושבים על ליבך דברים והם חשובים מספיק כדי לתת להם להישמע - אל תחששי לשתף את בעלך ואת יקירייך בפחדייך ותסכולייך, אל תסחבי הכל על כתפייך, את לא צריכה להתמודד לבד עם עצמך. ההתלבטות בחייך כרגע היא גדולה מנשוא, ונראה כי את מחפשת פתרונים בדברים שאת יודעת כי לא יהוו פתרון אמיתי למצב. כפי שציינתי, תינוק יימלא את חייכם באור כעת, אבל קחי בחשבון שאין זה הזמן המתאים כרגע. הקלפים מעבירים את התחושה כי את מעט מנותקת מהמציאות, ומעדיפה חלום על עתיד ורוד יותר ועל תקופות טובות יותר שיהיו, במקום להתמודד נקודתית עם הבעיות הבוערות. נסי למצוא את האופטימיות בחייך ממה שנמצא סביבך ומול עינייך, ואל תנסי להיתפס לאשליות ולחלומות בהקיץ. אשמח לתגובה

POOH*

New member
wow...

אז יש דברים מאד מאד נכונים וכמה שממש שלא. אני לא חושבת שילד נוסף ייקל את מצוקות החיים. אבל זה נכון שלמעשה אני לא באמת רוצה עוד ילד עכשיו. רק בעוד כשנה וחצי שנתיים. אבל עניין אותי לדעת מה יגידו הקלפים בנושא.. חשבתי שאולי תהיה לי הפתעה והם יראו משהו שהוא שונה ממה שאני חושבת ומרגישה. ולגבי העומס שאני נמצאת בו וכל השאר הרוב נכון. כרגע אני כולי שייכת לביתי הבכורה [שהיא רק בת חודשיים ולכן גם האופציה של עוד ילד כרגע לא נראית לי נכונה או ריאלית] ובריאותה בהחלט מטרידה אותי מאד למרות שאני יודעת מה שיש לה יעבור בסוף... וגם המשפט: "...אל תסחבי הכל על כתפייך, את לא צריכה להתמודד לבד עם עצמך..." מאד קולע. אכן יש לי נטיה להתמודד עם עצמי עם בעיות ולא לשתף... תודה רבה על כל התובנות... זה בהחלט גרם לי לחשוב [אם כי לא על עוד ילד בנתיים..]... POOH

צוף3

New member
הי

לפני הפריסה כתבתי לך באופן מפורש כי יש לשאול את השאלה רק אם את באמת חושבת על ילד נוסף כרגע. תשובתך: "אבל זה נכון שלמעשה אני לא באמת רוצה עוד ילד עכשיו, רק בעוד כשנה וחצי שנתיים" מבהירה כי אין לך בכלל תכנונים לילד כרגע, ולכן - לא ברור לצורך מה היתה הפריסה? מטרתנו בפורום אינה לשכנע אנשים בצדקת הקלפים או בנכונותם, ואנו מפרשות ומשקיעות מזמננו החופשי על מנת לעזור ולסייע בשמחה, אך כאשר הדברים נעשים מתוך אמונה ורצון לקבל סיוע ולא לצורך בחינת הקלפים, או אותנו. משמח אותי לדעת כי התשובה עזרה לך להגיע לתובנות, אך אני מאוד מבקשת כי להבא תשאלי שאלות המציקות לך ובהן את צריכה באמת ייעוץ והכוונה.

למעלה