שלום לכם!

אם תספר כאן מה זה סמיואנליזה,

יש סיכוי יותר טוב שיתייחסו להודעה שלך. אם יווצר דיון (ובשביל זה צריך שהנושא - והתגובות שלך - יהיו מעניינות), יותר אנשים ייכנסו לאתר שלך. אז מה זו סמיואנליזה?

rafa49

New member
מהי סמיואנליזה?

שלום, אחת מהתלמידות שלי נכנסה לאתר כדי לשתף את חברי הפורום בחוויות של הסמיואנליזה. החלטתי להעביר לכם קצת מידע (בקיצור רב) על מהי סמיואנליזה: האדם דומה לספר, ניתן לקרוא אותו. העין, הלשון, תווי הפנים, האוזן, כף היד, כף הרגל, תנוחות גוף ותנועות גוףלא מודעות מעניקים מידע על הגוף והנפש של כל אחד. כל איבר בגוף מסמל, כלומר נושא משמעות פיזית ומשמעות מופשטת. הסמליות חשובה כדי להבין את התפקוד שלנו ולצאת מהחסימות התוקעות אותנו ומהמחלות הפוגעות באיכות חיינו. לדוגמא מעי הגס סופג כמויות גדולות של מים ומלחים ומכוון את הצואה לכיוון הרקטום (חלחולת). מבחינה מופשטת מעי הגס מתפקד כמרכז זבל ולכלוך, הוא שופך האשפה שלנו. הוא משמש כמנקה. גוף האדם מתחלק לחמישה חלקים (אפשר לחלק לשישה וגם לשבעה ואף יותר). הראש, הגוף (הגזע), הידיים והרגליים. כל חלק מצטיין במשמעות הסמלית שלו. הראש הוא המוביל, המנהיג, הוא צריך לשמור על צלילות וקור רוח כדי לכוון אותנו בחיים. עמוד השדרה(חלק מהגזע) מאפשר לנו לעמוד באופן אנכי. עמוד השדרה דומה ליסודות של בית. כשהוא כואב, איזה יסוד נפגע בחיינו? הידיים מסמלות את העשייה שלנו ואת התקשורת עם העולם הסובב אותנו. פרק כף היד צריך לשמור על גמישותו ואסור להשתמש במרפקים באופן מופרז אם אנו רוצים לשמור על יחסים טובים עם הזולת. הרגליים משמשות כאיברי ההתקדמות. כשהברך לא מתכופף, במה אנחנו לא מתכופפים בחיים כדי לשפר את חיינו? הסמיואנליזה מתמקדת בסמליות של הגוף ועוסקת בפענוחה כדי להקל על החולים ולסכל את סיבות המחלות. אם תהיו מעוניינים אשמח להוסיף על הכתוב כאן או דרך הפורום או אתה יכולים לפנות אלי בדואר אלקטרוני:[email protected]. בהצלחה

SideKick

New member
תודה על ההסבר ובקשה...

פורום רפואה משלימה אכן נועד להפגיש אותנו עם שיטות שונות, אולם הוא לא במה פרסומית לשיטה זו או אחרת. לכן אני מקווה שאתה ואנשים אחרים הקשורים לשיטה לא תסתפקו בהודעה חד פעמית זו, אלא תמשיכו לפקוד את הפורום, לתת מענה לפניות של אנשים, להעשיר ולספר כיצד השיטה שלכם מטפלת ומתמודדת עם דברים שעולים. תודה

rafa49

New member
תשובה

שלום, אני בהחלט מסכים עם הערה. אני אשמח לענות לכל תגובה או לכ שאלה שתעלה בפורום. המרכז שלנו קיים כדי לעזור לאנשים ולא רק כדי להתפרסם ולהשיג לקוחות חדשים. בציפייה לשאלות רבות, רפאל

SideKick

New member
שאלות ופניות יש פה כל הזמן...

נשמח להתחיל לראותכם בפעולה

freearth10

New member
האם סמיואנליזה

מתמקדת רק באבחון או גם מטפלת באדם ובאילו אמצעים?

rafa49

New member
תשובה

בוקר טוב, תודה על ההתעניינות. "סמלים", המרכז ללימודי סמיואנליזה מתמקד באבחון ובטיפול. הטיפול משנה את התפיסה החושית של האדם ועוזר למטופל להבין את המצוקה או את המחלה שלו באופן שונה. התהליך הטיפולי כולל שני שלבים: זיהוי הסמל או רצף של סמלים הפוגע במטופל ופענוחם דהיינו יכולת לראות את הסמל בזוויות אחרות. כלים רבים עומדים לרשותנו: דיבור, מוזיקה, חומרים חזותיים, תנועות גוף לא מודעות ועוד... כמובן אנו גם מלמדים את ההסמיואנליזה - המרכז משמש כמוקד להוראת הסמיואנליזה. שיהיה לך יום טוב. רפאל

SideKick

New member
הכנסתי קישור בלוחות הפורום...

תודה על העידכון, ונשמח אם מטפלים בשיטה יואילו להשתתף בפורום באופן שוטף.

למעלה