שלום לכם.

שקיו

New member
שלום לכם.

לפני כחצי שנה אובכנה אצלי התנוונות של עצמות השמע וירידה של 50 דיצבלים בשמיעה . המליצו לי לעבור ניתוח של החלפת עצמות השמע בפרוטזות , כך ששמיעתי תחזור לעצמה , לפחות באוזן אחת, האם מישהו ממכם מכיר את מצבי ומהי המלצותיכם? אני מוצאת את עצמי שומעת פחות ופחות וזה מקשה על תפקודי החיים שלי בצורה קריטית, אני אם ל - 4 ילדים קטנים ועובדת בתפקידים ציבוריים. אני נעזרת בנתיים במכשיר שמיעה, אך קשה לי להתרגל לכך .

0ne Man

New member
את שואלת אותנו שאלה

שרק רופא מיקצועי יכול לענות על כך, ובוודאי שלא גולשים מהפורום. זו שאלה שגם תלוייה במצבך הרפואי האישי. בגדול, אני יכול להגיד לך שלמכשירי שמיעה חייבים להתרגל. זה לא דבר שמתרגלים אליו בשבוע או שבועיים, ולוקח לפעמים חודשים להתרגל למכשירים, במיוחד אצל מי שלא נולד עם בעיות שמיעה. בכל מקרה, תתייעצי עם רופא א.א.ג. ועם קלינאי תיקשורת! ואגב...ברוך בואך לפורום שלנו!
בהצלחה!

לשקיו

שלום לך, מבחינה רפואית אכן כדאי להתייעץ עם הרופאים, אך יתכן שמישהו כאן בפורום יוכל ליעץ לך לאן לפנות מנסיונו האישי. מבחינת ההתמודדות עם הקושי, זו אכן התמודדות קשה מאד, במיוחד עם ארבעה ילדים קטנים, שגם כך כולם רוצים תשומת לב מירבית. ובמיוחד שאינך רגילה להיות לקויית שמיעה. בכלל, ההתמודדות עם יכולת שמיעה שהולכת ונחלשת לא פשוטה. אם נדע איפה את גרה בארץ אולי אפשר להמליץ לך להיפגש עם עוד אנשים לקויי שמיעה ולקבל מהם כל מני טיפים מהחיים איך להסתדר. בנוסף, יש ארגון שנקרא "בקול" לכבדי שמיעה ומתחרשים, יש שם אנשים שאפשר להתייעץ עמם בנושאים שונים: עו"ס, רכזי נגישות, ועוד. אוכל להעביר לך את המייל שלהם (זה מותר לפי כללי הפורום?) מצ"ב: [email protected], אם אינני טועה. אם תהיה בעיה במייל אנא חזרי אלי. בהצלחה,

0ne Man

New member
ודאי שמותר למסור את המייל של "בקול"

והעיצה של תמרולה טובה מאד! כדאי להתייעץ עם האנשים של בקול, שמתמחים במיוחד בסיוע לאנשים כמוך.

למעלה