שלום לכם

יולייי

New member
שלום לכם

מבקשת את עזרתכן... אני בשנות הארבעים לחיי, אני נשואה +2 עובדת במקום מסודר וטוב .. אבל אני מאוד שחוקה ורוב הזמן אני כועסת וממש רותחת מבפנים ... וכשאני עושה חשבון נפש ובדיקת מצב לכאורה הכל בסדר .. פריסה קלטית השאלה שלי מה היא הדרך הטובה שאני צריכה ללכת בה בכדי להרגיש טוב עם עצמי 1-מוות 2- שמונה מטות 3-שטן 4- שבעה מטות 5- חמש מטבעות 6-שמש 7-קיסרית 8-כוכב 9-העולם 10-מגדל תודה

batgalim

New member
הי יוליי

חשבת אולי לעשות איזשהו שינוי בחייך? את אומרת שאת שחוקה - מהעבודה? מחיי הנישואים? עוד לא ממש התייחסתי לכל הפריסה אך נראה לי שאת צריכה לעשות שינוי משמעותי בתחום מסויים בחייך, לעצור רגע ולחשוב - מהו הדבר שהכי מפריע לך? האם את נוהגת לעמוד על דעתך כשאת נורא רוצה משהו או שאת מוותרת ברגע שאת רואה שיש קשיים? אשמח לשמוע עוד רקע על מנת שאוכל לכוון אותך.

יולייי

New member
שלום בתגלים../images/Emo140.gif

אני נשואה.. 18שנים.. ועובדת באותו מקום עבודה.. 16שנים.. התחושה שלי שאני במשך כל השנים מתפקדת כמו רובוט..וכאילו החיים שלי עוברים לידי בלי שום תחושה או מעורבות כלשהיא מצדי...וזה די מתסכל אותי החיים הזגויים שלי הם כאתמאל שלשום וכנ"ל בעבודה... נסיונות היו לי במיוחד בחיי הזוגיות שלי לנסות להוצאי אותם מהשגרה.. לצערי נתקלתי בחומה מצד בין זוגי התשובה שלו הייתה בערך משהוא "לי טוב ואני לא חייב לרקוד לפי החליל שלך".. הבנתי את המסר וכמובן וותרתי אני באופי וותרנית...חפשתי ערוצים אחרים כמו ללמוד...ועוד חוג של חברות שבמצב שלי ..זה עוזר אבל עדיין זה לא זה. תודה על ההתיחסות שלך.

batgalim

New member
שלום יולייי ../images/Emo41.gif

-מוות 2- שמונה מטות 3-שטן 4- שבעה מטות 5- חמש מטבעות 6-שמש 7-קיסרית 8-כוכב 9-העולם 10-מגדל הפריסה שעשית כללית מידי וקשה להתייחס לתחום זה או אחר, אך מה שעולה ממנה בבירור זה הצורך שלך בשינוי. מה שקורה זה שהחיים לא זורמים עבורך נכון, הדברים כאילו נעצרים לך וזאת מכיון שאת מוותרת בקלות. את צריכה לגרום לדברים להשתנות, תפיסת העולם שלך צריכה להיות יותר חומרית ומעשית, את צריכה להביא את התשוקות שלך לידי מימוש ולא לוותר אלא להלחם על רצונותיך ודרישותיך! אם זה בתחום הזוגיות ואם זה בתחום העבודה. את אישה טובה, נותנת הכל למשפחתך ולילדיך אך כנראה שקשה לך לדרוש את אותו היחס לעצמך... מתי בפעם האחרונה יצאת לחופשה למען עצמך, ולא למען הילדים והבעל? מתי עשית משהו בשביל הנשמה? הקלפים ממליצים לך לעשות שינוי בתפיסת עולמך, את רואה את חייך שהיו נוחים לך עד כה, בנית לך חיים שנראו לך עד כה להישג, הישג חומרי, הראייה והתפיסה של החברה החיצונית אותך ואת המעמד שלך - היתה חשובה לך ולכן נשארת במקום שלא היה לך טוב בו ברמה הנשמתית. כיום את חשה שהדברים לא יכולים להמשך כפי שהם, נראה לי ש"ראית" את האזהרות מגיעות כבר זמן מה והעדפת להשאיר את הדברים כמות שהם, והעיקר שהחיים הנוחים לא יפגעו... חלילה שלא תביני אותי לא נכון - ולא תצאי מחר בהודעה על גירושים או התפטרות מהעבודה - כי לא שאלת לגבי הנושאים הללו ספציפית ואני לא יכולה לענות לך עליהם - אני פשוט מנסה להדגיש שהשינוי צריך לבוא מתוכך! מתוך המחסור הרגשי שלך - תגיע ההארה, הרגש יתעורר והמימוש העצמי יחל אצלך בתהליך של מיצוי עצמי. לגבי מה לשנות - זו כבר שאלה אחרת לפריסה אחרת...

יולייי

New member
../images/Emo24.gifבתגלים את גדולההה

הנתוח שלך מאוד נכון ממש הדהמת אותי
אני בהחלט חשבתי על הרבה כוונים גם לגבי הזגויות וגם לגבי העבודה.. נכון שאני הדחקתי במשך כל הזמן את הרצונות שלי ותמיד נתתי לילדי ולבעלי את כל כלי בלי לבקש שיחזרו לי... היום אני לא יכולה עוד ...ואני יודעת שאני זקוקה לשנוי לא פעם חשבתי לי שאני עוזבת הכל והלכת להתחיל הכל מחדש..האמת לא באלי יותר להיות הרעיה הטובה, והאמא הטובה ,והעובדת הטובה ... בשנה האחרונה עברתי שנוי התחברתי יותר לאני עצמי שלי ומאז יש בי חוסר שקט פנימי שדוחף אותי לעשות שנוי...אבל אני פוחדת שאני אקח החלטה פזיזה ולכן אני דורכת במקום בולעת את הכעס שלי וממשיכה להיות רובוט.. אני מבקשת לעשות פריסה לזגויות תגידי לי מה עלי לעשות ואחר כך עוד אחת לעבודה...ואיז שאלה אני צריכה לשאול... אני מתנצלת מראש אם הגזמתי תודה

גב

New member
היי יולייי../images/Emo24.gif

רציתי להוסיף כתגובה להודעה האחרונה שלך, שלדעתי הקלפים לא ממליצים לך לנהוג בפזיזות, בנמהרות או לערוך שינויים ויוזמות רדיקליים בשטח. הקלפים קוראים לך להתחדשות נפשית. לעבודה ברמה הנפשית והרוחנית שתביא איתה גם את הביטוי החומרי (או שתעשה גם ברמה החומרית, וגם כל הדברים שבת גלים אמרה - בכשרון רב
). ההתמודדות שלך עם הכבלים שקשרת לעצמך במשך השנים תביא אותך לעצמאות וליכולת לעמוד על שלך, כשהדרך היא מה שכתבתי לעיל. את תצאי מאושרת ואולי תתפלאי עד כמה הדברים יזרמו וכאילו יעשו מאליהם...

batgalim

New member
בוקר טוב יוליי ../images/Emo140.gif

תודה על הפידבק! לגבי זוגיות - חשוב לי מאד להבין מה את רוצה לעצמך - האם השאלה היא האם להפרד מהבעל או להוציא מהנישואים הקיימים את המקסימום האפשרי עבורך? כנ"ל לגבי העבודה... השאלה היא קודם כל - מה את מבקשת לעצמך, ואח"כ תגיע השאלה - האם הכיוון נכון ומה עליך לעשות על מנת לממש את מבוקשך.

יולייי

New member
../images/Emo15.gif ערב טוב ../images/Emo15.gif

תודה גב המסר של היה מעודד
. בתגלים יקירתי, אני מוצאת עצמי די מתלבטת וקצת מבולבלת ..בעצם אני לא יודעת מה אני רוצה מאחר ואני לא בנויה לשנוי חד, למרות שבמחשבה שלי לא פעם חשבתי על הרעיון להפרד מבן זוגי ... יש אפשרות לבדוק מה טוב לי יותר כלומר להמשיך יחד או להפרד??

צ ל י ל 8

New member
שלום יוליי ../images/Emo140.gif

כדי לבדוק את פוטנציאל היחסים שלך עם בן זוגך, את יכול לעשות את הפריסה הקלטית ולשאול: מה פוטנציאל הזוגיות שלי עם X בחצי שנה הבאה?

batgalim

New member
ערב טוב יוליי ../images/Emo60.gif

נעשה פריסת אופציות. כאשר נקבע מראש שאופציה א' תהיה לעזוב את בעלך ואופציה ב' תהיה להמשיך ולהשאר נשואה לו. אנא עשי פריסת שאלה של 6 קלפים+קלף סיכום ואנו נערוך אותם כאופציות.

יולייי

New member
היי בתגלים

אופציה ראשונה מה*** מלכת המטבעות פוטנציאל**שמונה מטבעות ההפרדות*** יום הדין מי X***הכוהנת הגדולה בשלושה החודשים הקרובים**אס המטבעות סיכום***אוהבים ********** אופציה ב מה***קיסרית פוטנציאל*** שוטה המשך הזוגויות***תשע מטות עם X**שמונה חרבות בשלושה החודשים הקרובים **אביר המטות סיכום***אביר גביעים מקווה ששאלתי נכון? תודה

batgalim

New member
הי יוליי

כרגע אין לי זמן לפרש, אכנס לפורום שוב מאוחר יותר. ביי בינתיים.

batgalim

New member
הי יולי

אולי לא הסברתי נכון - הכוונה היתה שתעשי פריסה אחת בת 6 קלפים + קלף סיכום, כפריסת אופציות. 3 קלפים מתוך הפריסה יהוו את אופציה א', ו- 3 אחרים את אופציה ב'. קלף הסיכום ישמש ייצוג להווה. השאלה - האם לעזוב או לא לעזוב את בעלך, כשאופציה א' תהיה -מה יהיה באם תעזבי, ואופציה ב' - מה יהיה אם לא תעזבי.

למעלה