שלום לכם

clarisa

New member
שלום לכם

בהמשך לשרשור של עידיתוש והאוצרות הייתי גם רוצה לשאול על המערכת יחסים שלי עם האקס שלי? השאלה ששאלתי מה שצליל8 המצליה היתה: מה הפוטנציאל הזוגי של X ו-Y בשנה הקרובה? פריסה קלטית 1. מה עוזר או בעד - מלך הגביעים 2. מה חוסם או נגד - חמישה גביעים 3. שיעור רוחני לשואל בהווה - עשרה גביעים 4. בונוס לשואל אם ילמד את השיעור הרוחני - מגדל 5. עבר קרוב, כארבעה חודשים - 4 מטבעות 6. עתיד קרוב, כארבעה חודשים - העולם 7. דימוי וזווית אישית - 7 חרבות 8. זווית הראייה של החברה - 10 מטבעות 9. רוצה אבל פוחד - 8 חרבות 10. סיכום, יכולת, כיוון הרוח - יום הדין כפי שכתבתי קודם הוא האקס שלי, מחזר אחרי ורוצה שנחזור, אני מאד מתלבטת אם לתת סיכוי נוסף לקשר הזוגי הזה. אשמח מאד לקבל תשובה מכן. לילה טוב

הפוטנציאל עצום ../images/Emo23.gif

1. מה עוזר או בעד - מלך הגביעים 2. מה חוסם או נגד - חמישה גביעים 3. שיעור רוחני לשואל בהווה - עשרה גביעים 4. בונוס לשואל אם ילמד את השיעור הרוחני - מגדל 5. עבר קרוב, כארבעה חודשים - 4 מטבעות 6. עתיד קרוב, כארבעה חודשים - העולם 7. דימוי וזווית אישית - 7 חרבות 8. זווית הראייה של החברה - 10 מטבעות 9. רוצה אבל פוחד - 8 חרבות 10. סיכום, יכולת, כיוון הרוח - יום הדין חמישה גביעים, המגדל, 7 חרבות ושמונה חרבות מעידים כי את נמצאת במצב רגיש פגיע ביותר. שמת את עצמך במקום של נבגדת המפחדת לתת לעצמה ולקשר סיכוי נוסף למרות הפוטנציאל האדיר שיש בו. ואני אתחיל דווקא מהשלילה. חמישה גביעים לא נותנים בידיך את האפשרות לזרום עם הקשר. הם חוסמים אותך. את יותר מקובעת בעבר, לא נותנת לעצמך לראות את הטוב וזוכרת רק את הרע שהיה וזה חוסם את האפשרות שלך לזרום בקשר שוב ומחדש. את רואה עצמך כשבע חרבות, מי שבגדו בה ואין היא יכולה לתת אמון כעת. היא כבולה בשמונה חרבות. את כבולה ומפחדת להתיר את הכבלים שמה תיפגעי שוב. מה שהיה בעבר חוסם אותך ואת בעצמך חוסמת את עצמך ולא נותנת לעצמך את האפשרות לחוות את המגדל, לשכוח את כל שהיה מן ההיבט השלילי ולזכור את ההיבט החיובי ואיתו לזרום. אם תחווי את המגדל תזכי בעשרה גביעים שהם מהווים את האושר העילאי והמיוחד שיכול להיות בקשר הזה. הוא אוהב אותך ורוצה אותך - מלך הגביעים. אם תעיזי להשתחרר מארבע מטבעות, מן הקיבעון שלך המחשבתי מה את חושבת עליו ועל איכות הקשר תזכי לחוות את האושר שבעולם, יחד איתו (כאמור הוא מלך הגביעים) החברה אגב רואה אתכם כזוג מוצלח מאוד ביחד שיכול להיות להם עתיד מאושר ומבוסס לזמן ארוך - 10 מטבעות. סיכום? יום הדין. התחדשות, התעוררות, לשכוח את שהיה, לקבור את העבר (לאחר שנלמדו הלקחים כמובן) ולצאת לדרך חדשה וטובה בהרבה. שיהא בהצלחה אסנת :)

גב

New member
איזה יופי ../images/Emo39.gif נהניתי מהפירוש ../images/Emo45.gif

clarisa

New member
בוקר טוב

ותודה על הפריסה הכל כך יפה ומרגשת אבל יחד עם זאת כל כך מבלבלת אותי מחדש.. עכשיו אני חייבת להתקלף, ואני מתנצלת מראש עם אני פוגעת אבל הרגשתי חייבת להכנס בכינוי אחר שלי, כדי שהתשובה הזו שהיתה כה חשובה לי לא תהיה נעולה על תשובות אחרות שקיבלתי בפורום שהם היו תשובות מדהימות ונהדרות. אבל עכשיו אחרי תשובך הילה בסגול הייתי רוצה ואם אתן יכולות לשלב בין כל התשובות שקיבלתי מכן בחודשים האחרונים ולהאיר קצת את עיני. מאד מאד מאד חשוב לי

בלבלת אותי לגמריי....

את הפירוש נתתי לכינוי הנ"ל. נכנסתי לכרטיס שלך, ניסיתי להרגיש אותך יחד עם הפריסה ששלחת ומכאן ביארתי ופירשתי. עיינתי בשתי ההודעות שצירפת ועכשיו הצלחת לבלבל אותי לגמריי. עם הקלפים יש צורך להיות כנים. את רוצה תשובה מדויקת ? תהיי גם את מדויקת. אני מרגישה קצת לא נעים, לא יודעת לשים את האצבע ולאמר מדוע ובכל זאת... לא נעים ולא נוח לי.

ודבר נוסף

את מבקשת שנחבר בין כל הפריסות שפורשו עבורך בחודשים האחרונים. זה קצת מסובך כיוון שנסיבות החיים משתנות ויתרה מכך, ההודעות ששמת היו בנושאי עבודה ובנושא אהבה חדשה אחרת לגמריי. היכן הקשר ? הגדולה בייעוץ פרטי הוא כי הכל נעשה באותו זמן ותמיד נמצא החוט המקשר בין כל הפריסות וכל הנושאים גם יחד. מאחלת לך ים של הצלחה ובפעם הבאה השתדלי להיות כנה... זה יעזור למפרשת וגם לך. אסנת.

clarisa

New member
לא זו הייתה הכוונה

לפעמים הבלבול, והרצון לשמוע עוד ולבדוק מה האפשרויות שלנו כדי לעשות משהו למעננו גורם לנו לטעות. כל מה שכתבתי בהודעות קודמות ובהודעה זו היו כנות לחלוטין התשובות של צוף של צליל ושלך היו תשובות מדהימות, נכונות, עמוקות על כל פנים תודה ובאמת לא הייתה שום כוונה לפגוע

זה בסדר ../images/Emo141.gif

חלילה לא נפגעתי, רק רציתי להסביר. לא רק לטובת המפרשות אלא יותר לטובתך על מנת שאת תקבלי תשובות מדויקות. בהצלחה.

דליה08

New member
../images/Emo140.gifדוגמא קלסית ומתחברת...

למאמר בנושא השמות של יגאל רון. לגבי שמות מתחלפים וכינויים.. דוגמא טובה ובזמן..

צ ל י ל 8

New member
אכן דוגמא קלאסית ביותר

איך קלריסה חושבת שנוכל לדעת בעוד איזה ניקים היא נכנסה????? ובטח שכעת היא מבולבלת, אולי נעשה עוד 2-3 פריסות בדיוק באותו נושא רק עם עוד כמה ניקים שונים??? למה שלא נתבלבל????

למעלה