שלום לכם

שלום לכם

שלום לכולם זאת הפעם הראשונה שאני כותבת בפורום אני אם חד הורית וכרגע מתמודדת עם בעל (עדיין לא גרושה) שלא רוצה לראות את הילד שלו נורא קשה לי עם זה הילד שלי צריך אבא .

dominogrose

New member
ברוכה הבאה מתוקה!

שלום לך , את יכולה להיות בטוחה שהגעת למקום המתאים! פה תקבלי עזרה על כל דבר שרק תרצי! אם יש לך שאלות בעיות או כל דבר אחר את יכולה לשתף אותנו בזה ואנחנו נעזור לך בכל דרך אפשרית! אז שוב - ברוכה הבאה! ובהצלחה בהמשך הדרך! :) :) :) :) :)

מיכל לב

New member
שלום וברוכה הבאה :cool:

אני מניחה שטיילת קצת בפורום ופגשת בסיפורים דומים.מדהים ולא מובן,יחד עם זאת ,שריר וקיים. אשמח עם תספרי קצת על עצמך, בן כמה בנך,מה הסיבה (העלובה,כי כבר סיכמנו בפורום שאין סיבות מספיק טובות)שבעטיה בעלך אינו רוצה לפגוש אותו וכל מה שיעלה על דעתך. בינתיים , ליל מנוחה ואנא אל תאבדי תקווה, את צועדת בדרך אל האושר, ויכול להיות שהוא כבר שם , מחכה לך, מיד אחרי הפניה הבאה פשוט כרגע איזו משאית מסתירה. :)

שלום לך הדרך אל .............

האושר כאן כאן!!! סביב רגליך , לאן את רצה ? :) באהבה חלומית:)

ח.ג.

New member
להיות חד הורית

לחד הורית החדשה שלום אני מבין את הקושי אותו את מביאה.ללא ספק רצונך שלילד יהיה אבא הוא מאד חשוב,מובן וטבעי.רצונך בטובתו של הילד מאד ברורה ואנושית.יחד עם זאת נדמה כי לפי תאורך האב אינו מעוניין בשלב זה לראות את הילד? עם כל הצער והכאב השאלה כיצד את מתארגנת לגדלו ללא האבא? משימה לא פשוטה ולא קלה כדאי להתארגן ולראות מה העזרה מהמשפחה הקרובה אותה את יכולה לקבל? כדאי לקחת בחשבון כי התקופה הראשונה לרב היא הקשה ביותר וצריך תמיכה לא מעטה.חלק ממנה ודאי תקבלי כאן. ברוכה הבאה ומאחל כי תראי בהמשך ימים טובים יותר.

ח.ג יקר ,,,,,,,,, נחמד שאתה

משתתף בדיונים שלנו!! אם שמת לב כמעט ולא נשמע כאן קול של גבר! תמשיך להשתתף איתנו יקר! תודה :) באהבה חלומית :)

מיכל לב

New member
ח.ג. היקר,

אני באופן אישי אשמח מאוד לשמוע ממך משהו בנימה אישית, על עצמך. בפעם הקודמת ששאלתי אותך פתאום נעלמת. אתה אחד משלנו למרות שאמרת שאתה לא חד הורי, קדימה ספר,מה אתה כן? ;-)

ח.ג.

New member
המשך שיחה עם מיכל לב

למיכל שלום תודה על התענינותך בהחלט מקבל זאת כמחמאה שאת מתעניינת בי כאדם.הרשי לי בשלב זה לספר דברים שאיכפת לי מהם.אני בא מהגישה ההומניסטית אשר מעמידה את האדם במרכז כל אדם באשר הוא אדם.אדם כבעל יכולת לבחור את דרכו בחיים ולוקח אחריות לחייו.אדם שיש לו את הזכות השווה להיות שונה.אני מנסה לראות את האופטימי שבחיים ולנסות לראות עם הזולת ומשתתפי הפורום מה מקדם אותם לעבר מטרתם או פשוט לתת כתף תומכת לאנשים הרוצים בכך.אני מאמין ביכולתו של כל גולש/ת לקחת מתוך הנכתב את שמתאים לו.ולא תמיד אני מצליח לראות מה מתאים.מעדיף לא להכנס לתארים כאלה ואחרים.מקווה כי עניתי לשאלתך? אני מאד מעריך את עבודתך כמנהלת הפורום ולטעמי את עושה עבודה נפלאה.

למעלה