שלום לכם...

ס22ית

New member
שלום לכם...

שמעתי שיש איזה פורום ששווה הצצה (וגם קיבלתי הזמנה אישית..אז בלי סלקציה
) כפיים ליעקב!

Vdrums

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif לפורומנו הקט.

בה קורה בה קורה בה קורה?

אלמרה

New member
שלום לכם גם ממני

אני אמנם לא באטלר אך סקארלט אוהרה אישרה לי לפנות אל החברים בפורום הזה. אתה רוצה להיכנס, לשם שינוי, לראש של אישה? אי אפשר אמנם למצוא בו פורקן פיזי, אבל בהחלט אפשר למצוא בו תשובה לשאלה דלעיל ובפורום "גברים בעידן המודרני" נוכל לנסות יחדיו לנסח אותה בשפה שגברים מבינים. ואת? מרגישה שנשים השתנו במהירות מאז המהפכה הפמיניסטית והגברים אי-אפשר לומר שלא השתנו, אבל אפס, לא בדיוק באותו הקצב? את כבר מביאה הביתה משכורת זהה לשלו אבל הוא עוד לא יודע לגזור לילדים את הציפורניים, מי החבר הכי טוב של הבן הגדול, ואיזה שמלה הקטנה אוהבת ללבוש ביום שישי... את יכולה לסנן קללות (לא ליד הילדים כמובן) להאשים את חמותך (בסוף תמיד האישה אשמה לא?) או להשלים עם הגורל, אבל כאן ננסה ביחד למצוא גם אופציה אחרת: כי כשלא מדובר בגבר הפרטי שלך שישב אתמול מול הטלוויזיה בעוד את השכבת את הילדים לישון, קיפלת כביסה וגיהצת, ניהלת פגישת ועד הורים, והשלמת שעות עבודה מהבית, אולי יהיה לך קל יותר להיות סבלנית, להסביר את עצמך בנחת, לקבל את המגבלות של הצד השני ולנסות להשפיע על עיצובו של זן חדש של גברים: גברים שלא ישאירו אותך לשלם לבד את החשבון של המהפכה הפמיניסטית... אני קורא לך וגם לך גברתי, בואו נדבר על זה. קבלתי את רשות סקארלט אוהרה להפנות את תשומת לבכם לפורום שכן, חדש וצעיר שנפתח כדי לתת במה לדיון ולשיח פתוח בנושא היערכותם של הגברים בעידן המודרני של המאה ועשרים ואחת. העידן של הנשים. הנכם מוזמנים.

PreDirector

New member
ברוכות הבאות

באמת אחלה פורום למרות שלא הבנתי את המטרה שלו עדיין

Vdrums

New member
יש הרבה פורומים בתפוז ללא מטרה

מוגדרת, אנשים סתם רוצים לדון בדברים מסויימים, למה חייבת להיות איזה מטרה נעלה מאחורי העניין?

אממממממממ.........

שלאה טובה! בוודאי שיש מטרה! זה פורום על נשים, בשביל נשים ולמען נשים ואנחנו מחזיקות כאן כמה גברים בסביבה שיהיה למי להציק..

ס22ית

New member
תודה...עם הקפה והעוגה אני מסודרת../images/Emo8.gif

לא היה מזיק לי איזה וולוו בחנייה..אם את כבר נדיבה

אין שום בעיה!@

תומר תוציא את הוולוו מהמחסן, היא לי האאודי TT הכסופה. רגע, את רוצה אדום או שחור?

למעלה