שלום לכם

שלום לכם

אין לי מושג מה קורה בזמן האחרון. אני אפילו לא יודע אם מה שאני חווה נקרא חרדה. אני מפחד. אני נמצא במעין מצב נפשי כזה, שכלום לא מעניין אותי.. כאילו איבדתי את הטעם בחיים.. אתמול היה הכל כל כך יפה וטוב.. ופתאום היום.. אני לא אלך סחור סחור. אני מפחד שאני הולך למות. אני לא מפחד למות, אני מפחד שההרגשות שלי (שניזונות מכל מיני אמונות ואינטואיציות שאני מעריך כנכונות) מצביעות על כך. היו לי כבר מקרים כאלה בעבר שהרגשתי ככה.. ואני שונא את זה. כל פעם זה נפתר בדרך לא דרך ואיך שהוא עברתי את זה. כמובן שהרגשות האלה נתבדו, אבל עדיין.. ההרגשה הזו.. כבר לא מעניין אותי כמעט כלום. לא הצבא, ולא החברים, ולא לצאת לבלות, ולא להסתובב.. רק מחשב, ואיסיקיו, ולישון (גם באמצע היום! אני שמעולם לא עשיתי את זה). נמאס לי כבר! מה קורה לי לעזאזל?? אני רק בן עשרים.. והמחשבות האלה ?? דיכאון?? למה? מה עשיתי? אני אמור לשמוח, לבלות להנות... לא לחשוב על מוות.. קראתי אצל סבא שלי בספרים שלו שאדם יודע 40 לפני שהוא הולך למות, ומכין את צמו לכך. וככה אני מרגיש. ואני מפחד שזה מעין כדור שלג שלא עוצר.. מצד אחד אני יודע שזה יכול להיות סתם איזה מחלה נפשית.. מצד שני כבר אין לי מושג מה לחשוב.. קראתי עוד שאדם שהולך למות מאבד את חוש הטעם (אלוהים עוזב אותו) - ואני כל הזמן מנסה לטעום, לחוש... אני יודע שזה נשמע חולני.. אבל זה מה שקורה לי.. תעזרו לי.. בבקשה!!! אני כבר מתחיל להשתכנע שאני חולה במחלות נוראיות!!

בוזיקית

New member
רועיקו, אני ממליצה לך בחום לפנות

לטיפול אצל פסיכיאטר. לפעמים התחושות האלו באות בלי סיבה, ואז טיפול תרופתיעשוי מאוד לסייע לך. איש הרי לא יוכל לשכנע אותך שאתה לא הולך למות, ומנסיון אני יודעת שמילים לא יעזרו פה הרבה (הכוונה לשיחות). אבל בבקשה ממך, פנה לטיפול אצל פסיכיאטר, והוא יוכל לחלץ אותך מהמצב הזה. בהצלחה!!!

רועי היקר = אני חושבת כמו בוזיקית

יש המון תרופות שיכולות להקל על מצבך לקחת תרופה זה ממש לא בושה ולא נורא נשמה. זה אפילו מאוד פופולרי היום. הכל יהיה בסדר, צא לדרך לטפל בעצמיך אתה לא לבד כל אחד כאן משתדל לעשות לעצמו הכי טוב יכול להיות שתמצא לך טיפול תרופתי שישנה לך את איכות החיים שלך זה יכול להיות מצוין לא? המון אור ואהבה,

מבינה אותך מקרוב....

מה שאתה עובר זה דבר שכיח,אתה לא יוצא דופן,אבל אתה שם לב לבעיה ואתה רוצה לשנות. לך לפסיכולוג שיראה אם אתה צריך הפניה לפסיכיאטר,יש הרבה תרופות שיכולות לשנות לך את החיים,להחזיר אותך למסלול שהיית בו. הרי לא נולדת דיכאוני,זה איזה קצר במוח שגרם לך להיות ככה,התרופות יחזירו אותך למה שהיית לפני הדיכאון. אל תפחד,הבריאות הכי חשובה מהכל.

חייב לשתף

אולי תקחו את זה בתור עצה או משהו כזה.. אבל זה מה שקרה אתמול אחרי שהשארתי כאן הודעה: נשארתי במחשב עד שלוש בלילה, כשכל הזמן הזה דיברתי באיסיקיו עם מישהי.. שאולי ויש מצב ונהיה חברים.. אני לא יודע מה גרם לכך, אבל עובדה - לאט לאט התחלתי לשכוח מההרגשות הנוראיות שאפפו אותי רק זמן מה לפני כן. השיחה עם הבחורה ההיא... פשוט גרמה לי לחזור להיות מה שהייתי קודם - עם איזה מטרה לפני.. בחיים. היא הצליחה להוציא אותי מהתחושות של אתמול.. לא יודע איך, אבל אולי חברה ואנשים שמשפיעים עלינו אור אהבה ואופטימיות יכולים לעזור לצאת מהחרדה.. ועוד משהו - אני מאוד שמח שנכנסתי לפורום הזה. סוף סוף אני יכול לתת שם לתחושות שבאות והולכות ממני פעם בתקופה.. וזה ממש עזר. תודה לכם!

תראה איך מצאת לעצמך את התשובה ../images/Emo45.gif

"אולי חברה ואנשים שמשפיעים עלינו אור אהבה ואופטימיות יכולים לעזור לצאת מהחרדה" אמן!

שמחה בשבילך! ../images/Emo24.gif

אני ממש שמחה שמצאת לך את הפיתרון!!!! לכל אחד מאיתנו בעיה שונה ולכן גם פיתרון שונה,חברה ואנשים באמת יכולים להשפיע עלינו לטובה,אך לצערי גם לרעה, אל תתן לזה לקרות לך! אל תתן לאנשים את הכוח לשנות אותך ולהיות אלו שישפיעו על המצב שלך!! תהיה אתה,מאושר בכל מצב!!! בהצלחה שיהיה לך,פה,תמיד.

למעלה