שלום לכם.

יפתח 15

New member
שלום לכם.

מה המצב? אני לא שומע לד זפלין, האמת, אני מכיר רק שיר אחד שלהם, כן סטארווי.. הייתי מעוניין להכיר יותר את הלהקה ואת השירים. האם אתם יכולים להמליץ לי על שירים נבחרים שלהם או אולי איזה אלבום טוב שאני אקנה? אני רוצה שירים מקפיצים, מהירים, לא דברים כבדים מדי (אני לא בטוח איזה סיגנון הם מנגנים, רק שמעתי עליהם המון). תודה רבה.

Rusty Cage

New member
תשמע בחנות לפני שאתה קונה...

כי לא תמיד השירים שלהם מהירים ומקפיצים. אם אתה אוהב,קנה את הראשון/שני/שלישי/רביעי. פשוט תבחר אחד,זה באמת לא משנה,כולם טובים להתחלה
וכמה שירים נבחרים: Communication Breakdown Heartbreaker Whole Lotta Love Immigrant Song Black Dog Rock And Roll Travelling Riverside Blues Celebration Day אנג'וי=)

AeroTom

New member
Led Zeppelin-4

ידליק אותך על הלהקה יותר מכל אלבום אחר לפי דעתי. אחר כך טוב לעבור ל-3 הראשונים...

P o M i K i

New member
האמת...

שמבין ה6 האלבומים הראשונים שלהם לדעתי הכי לא טוב להתחיל איתו... הוא אולי הכי קשה להאזנה שלהם, יש בו משהו יותר עמוק מבשאר האלבומים, משהו שממש צריך להקשיב (באיחור ל4 שירים האחרונים...) עדיף לבוא אליו אחרי ששמעת לפחות שתי אלבומים אחרים...

AeroDar

New member
אנשים פה יהרגו אותי אבל...

טוב בבקשה לא לסקול אותי באבנים
אבל אני חושבת שכדאי דווקא להתחיל ברמסטרס... כי יש שם שירים מכל הזמנים ומכל הסגנונות ואז אתה תוכל ללכת לדיסקים שמעניינים אותך על פי השירים שאהבת באוסף...

למעלה