שלום לכם.

שלום לכם.

כבר חודש בערך שיש לי לחצים בחזה בשני הצדדים (משתנה) גלי חום קצרים ותחושת מועקה או מחנק מסויימת. האם אני מתאר כרגע סימפטומים של חרדה או שזה יכול להיות גם משהו אחר (מה יותר מסתבר)? לפעמים הלב שלי מתחיל לפעום חזק או מהר בלי שום סיבה. אני אדם בריא באופן כללי. מה לעשות בקשר לזה בטווח הארוך או הקצר?

שלום לך

לא יכול ייעץ לך לגביי חרדה, אבל מה שכן הייתי מייעץ לך זה ללכת להיבדק אצל רופא איש יקר. אל תזלזל בגוף שלך. אריה

../images/Emo15.gifתחילת הדרך

אנשים שונים נמצאים בשלבים שונים בהתמודדות שלהם עם החרדה שהם חשים, על ביטוייה השונים. נראה שאתה בשלב של לאבחן מה קורה לך. בשלב ראשון, כדאי שתפנה לרופא המשפחה כדי לשלול בעיות גופניות. אחר כך, אולי תרצה לקרוא חומר על הפרעות חרדה כדי לראות אם אתה מזהה בעצמך סמפטומים שכתובים שם. תמצא חומר במאמרי הפורום, כמו כן יש קשור לאתר שנותן תאור ממצה של הפרעות החרדה השונות ויש על לוח הספרים בפורום ספרים שעוסקים בהפרעות חרדה. אחרי הקריאה או במקביל לה, תוכל לפנות לאיש מקצוע שילווה אותך בהתמודדות עם החרדה ויעזור לך לאבחן מה הבעיה. תוכל לפנות לפסכאטר או לפסיכולוג ותצטרך להחליט אם לנסות להתמודד ללא תרופות או עם תרופות ואם אתה מעוניין ללכת לשיחות בד בבד עם לקיחת תרופות הרגעה. זו תחילת הדרך. ייתכן שהחרדה שאתה עומד בפניה מסמנת תחילה של תהליך של שנוי. ייתכן שהיא מזמנת לך הזדמנות להתבונן על עצמך ועל דברים שקורים בחייך ולהעריך אותם מחדש. בכל מקרה, אנו כאן אם תרצה לשתף אותנו בתהליך ההתמודדות שלך וכדי להתחזק מהתמודדותם של אחרים.

למעלה