שלום לכם

• פותח הנושא bryan
  • פורסם בתאריך

bryan

New member
שלום לכם

כמה אמור לעלות ipod של 40 ג'יגה בארה"ב?

NightWish2

New member
מנצל"ש....

אשמח לפרטים לגבי רכישה של איי פוד 40 ג'יגה מהאתר של אפל. האם הדבר אפשרי? האם ישנם משלוחים לארץ? אילו תוספות מגיעות עם המכשיר ואילו כדאי להוסיף ולרכוש? תודה מראש. אשמח לכל טיפ/המלצה בנושא.

GoatGuy

New member
בלתי אפשרי בעליל

לא רק שאפל לא שולחים לארץ, הם אפילו לא מקבלים כרטיסי אשראי של בנקים מחוץ לארה"ב. נסה להזמין מAmazon באמצעות Mustop. יחד עם המשלוחים זה יעלה לך בסביבות ה340-350 דולר, אבל שווה את זה אם אין לך דרך אחרת להשיג את המכשיר.

Twist99

New member
אפשר גם להזמין מהארץ...

אבל זה יוצא יותר יקר בדר"כ, אני חושב. אחריות לשנה (מאפל, או בארץ "ידע") באה עם זה לא משנה מאיזה חנות אתה קונה?

GoatGuy

New member
אתה מתכוון מאתרים בארץ?

בוודאי, אבל הבדלי מחיר מטורפים (מינימום 500 ש"ח) בנוגע לקנייה מחו"ל- ברגע שיש לך קבלת קנייה מקורית, יש לך אחריות בארץ לשנה.

NightWish2

New member
וואי!! פתרת לי בעיה גדולה.

תודה לך. אני חושב שאכן אני אזמין משם. אני אנצל את השרשור לעוד כמה שאלות.. 1. האם העוצמה של האיי פוד מספיקה? <כמובן שזה תלוי למי אבל תיאורתית>. 2. אילו תוספות כדאי לרכוש כבר בקנייה הראשונית ? תודה.

t s a c h i

New member
העוצמה של האייפוד מאוד חזקה

אבל זה גם תלוי באוזניות...

Twist99

New member
על האוזניות

אם כבר הזכרת את האוזניות, איך האוזניות שמגיעות עם ה-iPod מאפל?

לדעתי האוזניות המקוריות של אפל

מספיקות באיכות טובה אבל אם רצונך בנוספות אז יש הרבה במדור הקישורים תחת אוזניות יש מספר חברות מומלצות אתה מוזמן להסתכל על המבחר שלהם

NightWish2

New member
טוב חברים....

אני אחרי שיטוט מטורף באינטרנט. מספר דברים לא ברורים לי 1. מה בדיוק מגיע בקופסא עם האיי פוד 40 ג'יגה דור רביעי? 2. מאיזה אתר הכי כדאי להזמין..? באמאזון רשום שאין להם במלאי! אני מעוניים לרכוש כמה שיותר מהר... תודה לכל העונים.

ה40 מגיע עם פק"ל מלא ../images/Emo8.gif

זה כולל האוזניות פלוס שלט כבלים למק ופיסי - usb2 + firewire תחנת עגינה מטען לחשמל נרתיק דיסק התקנה חוסר במלאי קיים בכל העולם אולי אם יהיה לך מזל תמצא מקום שיש בו מיידי

NightWish2

New member
בכל האתרים....

רשום שהוא לא מגיע עם נרתיק... אני מודע לכך שיש מחסור בעולם, אבל אין בשום אתר אפשרות לשלוח לישראל ויש לאתר כרגע במלאי?

lony21

New member
את יכול לנסות באיביי

www.ebay.com זה אתר המכירות הגדול בעולם.... הקטע שזה מסובך והכל ואם אין לך ידע בו אז אל תנסה אפילו... המון דברים שם בזול ויש הכל

למעלה