שלום לכם

שלום לכם

אני מחפש לי ניק = כינוי חדש ורציתי שם של ציפור כי הציפורים הם הם סמל החופש בעיני כי אני הרי כלוא בכלוב החומרנות ( צריך להתיצב לעבודה בכל יום חול ) איזו ציפור מסמלת בעיניכם את סמל החופש

אורניהו

New member
ויצאתי בשבילך החוצה..לצלם 'דררות'

אם אתה תפרן אז 'תפר' אם אתה גבוה אז 'תמירון' אם יש לך שערות בחזה אז 'שעיר' אם אתה גר בדרום אז 'רץ מדבר' אם היית בבית סוהר פעם אז 'שחרור' אם אתה חבר מפלגת העבודה אז 'פרס' אם אתה בנאי אז 'מרית' [שפכטל] אם יש לך 'משהו רציני שם' אז 'בולבול' אבל אם אתה באמת אוהב חופש אז 'דרור'

כל הכבוד . אמנם חשבתי על "דרור"

או "ציפור דרור " נשמע לי פשוט מידי...... לא יודע אולי " ציפור החופש "

בולבול חופשי או בולבול החופש .

נשמע לא רע דרך אגב היכן אתה גר שיש לך דררות בסביבה . אני מקנא . אני צריך לעבור דירה בעקבות ההתנתקות המקום שלך נראה מושך

יפה! אך האויר של חיפה מזוהם לטעמי

דרך אגב חסידות עבדתי באתר חגית של חברת החשמל ( תחנת טורבינות גז בין צומת פורדיס לבת שלמה ) זה היה מדהים איך שכל יום הן היו באות לשתות ממקור מים מאחרי הגדר של האתר ברווחים מדודים, הן היו יורדות במעגלים אחת אחת כמו שעון הייתי עוצר את העבודה ומתבונן בהן חסידות לבנות עם פס שחור על הכנפיים

ניגונים

New member
איפה אין דררות ?

למשל, ברמת גן יש מלא לגבי הצעות לשם, אני אעבור על השמות במגדיר, בערב :)

אם כבר, אז למה לא בשפה של הגדולים

עיט ניצי=hieraaetus fasciatus קצת כואב בשיניים, אבל בסוף מתרגלים לדבר...

RedBishop

New member
בהמוניהם....

בפארק הירקון. אבל גם בירושלים, ובאזור הכנרת. וסביר מאוד שגם בשאר צפון הארץ.

ע18

New member
עכשיו בסתיו

הגיעו לשכונה שלי דררות פראיות ... הם באות כל שנה ונשארות כמה זמן ... אני יוצאת לפעמים מוקדם בבוקר לצפות בהן מתעופפות לאזורי ההאכלה ... וגם בזריחה ... ובערב גם אני יוצאת וצופה גם בשקיעה וגם בהם חוזרים לאזור הלינה ... זה יותר יפה בערב מאשר בבוקר ... רואים אותם יותר טוב כשהם מתקרבים לנחות על העצים ... ת'צבע הירוק שלהם ... וככה שהם עפים , הם נראים שחורים כאלה ... :\

צלמניה

New member
דררות

מול הבית, כמעט מדי יום ביומו מגיעים דררות הם עפות ממעינות הירקון, ראש העין מגיעות מול הבית ומאוד אוהבות לעשות התעמלות על האנטנות. הצילומים צולמו במצלמה DSLR דגטלית בתוספת טלסקופ של 2000 מ"מ ע"ג חצובה מסיבית (במיוחד לצפרות) הדררות צולמו ממרחק של כ 50 מטר והתמונות ללא חיתוך

RedBishop

New member
אחלה תמונות...

נשמח לעוד. ראיתי מספר תמונות אחרות שלך, והתלהבתי במיוחד מזו עם הקוף, תמונה מהממת !!

RedBishop

New member
תראה ותשמע..

אם שמך הוא אכן שמואל לוחם, נראה לי ש"לוחם" או Ruff, זה הכיוון שלך. ציפור הזויה לחלוטין, בעונת החיזור, הזכר מתהדר ב"צעיף" מנוצות, נותן לציפור מראה יחודי ומעניין. השם הלועזי של הציפור הוא: Philomachus pugnax

חיפשתי שם שיבטא חופש . כי אני

מרגיש כלוא למרות שאני לא בבית סוהר כלוא בכלוב של חומרנות וחייב להתפרנס אין לי חופש אמיתי יש לי רק פנאי

למעלה