שלום לכם..

י ר ד נ י

New member
שלום לכם..

גמני אוהבת את שוטי הנבואה ויש לי את שני הדיסקים וחובבת שאנטי עד מאוד.. אממ.. נראה לי כתבתי פה פעם אחת.. לא ברור בכל מקרה יש לי שאלה לא בטוח שזהו המקום הנכון לשאול אותו אבל בכל זאת: מהו הבבילון בתורת הראספראיי?.. אממ אז זהו ברוכה הבאה לי ושלום סלאם פיס ((ג'ורדן,15,כפר קטן ליד פ"ת))

fleaboy

New member
מאוד לא קשור לפה

אבל מודעות לבאבילון זה תמיד טוב :] הבאבילון זה המכונה, האדם הרשע, הקאפיטליזם, הניצול כל ההפך ממה שהראסטאפריי מאמינים בו בערך, זה הבאבילון. הראסטאפריי מאמינים שצריך להלחם בבאבילון ולהגיע לאחדות עולמית ולמצב של I&I שבו כולם שווים ואין הבדל של דת,גזע,מין וכו' ממ זה הסבר ממש בקצרה אם את רוצה לדבר על זה עוד וכו' את מוזמנת לאיסיקיו 43830368 :] אני אשמח לעזור וברוכה הבאה לך :]

babilon is going downnn

ya man! חח
וברוכה הבאה

י ר ד נ י

New member
../images/Emo140.gif

תשאירו לי פרח אההה אממ אז מה הקשר למקדונלדס ומלבורו? אמממ מבולבלת.. fleaboy קפצתי אלייך לאייסיקיו אממ.. לא אטריד רק רוצה תשובות רר שיהיה לכם סופ"ש מדהים מלא במוזיקה איכותית.. עוד משהו-מישהו יודע על פסטיבל ג'מייקה?.. מתי איפה ומה זה בגדול?.. מוש בן ארי-דרך מאוד מומלץ

fleaboy

New member
מה הקשר?

מה זה מקדונלד'ס? חברה קפיטליסטית שחושבת רק על כסף וניצול, משמידה את הטבע, הורסת עסקים קטנים, דופקת את הבריאות של האנשים... באבילון! ואת מלבורו אני לא מכיר בתור חברה אבל אני משער שזה אותו עיקרון ופסטיבל ג'מאייקה הראשון היה בראששנה היה ממש ממש טוב :] השני מתקיים בל"ג בעומר השנה... זה יוצא בסוף חודש מאי אני חושב... וזה בכנרת, חוף גולן (ליד הלונה גל) ובגדול זה פסטיבל שמארגנת עמותת נגיעות שכל ההכנסות שלו זה לילדים אוטיסטים... ויש מלא הופעות רגאיי ויש צ'אי שופים ויש אוירה ממש כיפית :] ממש נהניתי בראשון... נראה את כולכם בשני אני מקווה :]

למעלה