שלום לכם!!

רמי86

New member
שלום לכם!!

שמי רמי אני בן 18 אני מתגייס בקרוב מאוד. יש לי בעיה שדי מטרידה אותי יש לי ריח לא נעים מהפה ברוב שעות היום ואני מנסה להעביר אותו בכל פעם עם מסטיקם וגברים דומים אבל אחרי שאני זורק את המסטיק למשל זה חוזר. אני מצחצח שיניים 2 פעמיים ביום ולעיתים גם 3, אין לי מושג למה זה.. דבר ראשון אין לי מושג אם זה אחד מתוחמי ידיעתכם ואם לא אנא הפנו אותי למקום אחר. ושאלותי הם: מה הגורם לכך שיש לי ריח לא נעים מהפה? מה דרכי הטיפול? (אני מתגייס בעוד שבועיים אז אולי אפשרי דרך הצבא?) תודה לכם מראש מקווה לתשובה מהירה...

uzik

New member
אתה צריך לברר את מקור הריח

מקור הריח יכול להיות מכל אחת מהסיבות הבעות: הגיינה של הפה - ועל זה אתה מקפיד לכן: בעיה בשיניים או דלקות בחניכיים - הפתרון להתייעץ עם רופא שיניים בעיות עיכול - להתייעץ עם רופא משפחה ו/או גסטרולוג

רמי86

New member
תודה לכם!!

אם אם הבנתי נכון אני צריך ללכתץ לרופא השיניים ולהגיד לו את זה אבל השאלה שלי מה הטיפול? מה הוא עושה כדי למנוע את זה? ואם יש למישהו משהו להוסיף אז בבקשה אני אשמח רמי.

אלי ו.

New member
קרא את הקישור שהבאתי

יש שם פרק על טיפול. פרופ' מל רוזנברג הוא המומחה לנושא הזה בארץ.

ריח מהפה

לריח לא נעים מהפה יכולות להיות מספר סיבות: בעיות שיניים, וכבר המליצו לך לפנות למרפאת שיניים, בעיות בקיבה, אותן יש לבדוק עם רופא גסטקו-אנטרולוג. לפעמים ריח מהפה מופיע אצל אנשים שסובלים מנזלת כרונית או כל בעית נשימה אחרת שגורמת להם לנשום דרך הפה במקום דרך האף. בהצלחה.

למעלה