שלום לכם..

h i l a25

New member
שלום לכם..

מה שלומכם?אני שואלת מדאגה לאמא שלי שחולת לופוס. הרבה מידע אני מצליחה להוציא ממנה,אבל מה שזכור לי והצלחתי לקלוט זה שיש לה מחר בעז."ה בדיקה,משהו עם איזוטופים.(רדיואקטיבית משהו?!) אז ככה,קודם סורי שזה רק מה שידוע לי היא כזאת בשביל לא להדאיג היא לא מרבה לספר,רציתי לדעת מה זה?למה עושים את הבדיקה?נחשבת לאיזה מצב? תודה לכם ובעז."ה בשורות טובות לכולנו

gaia20

New member
הי הילה

מחיפוש אחר המילה "איזוטופים" לא עלה שום דבר, אבל, מחיפוש המילה "רדיואקטיבי", נמצאה בדיקה אולי זאת הבדיקה אליה התכוונת כנסי לכאן

ל3

New member
הי הילה

איזוטופים זה שם המכון שעורך את הבדיקה, הבדיקה עצמה אינה נקראת בדיקת איזוטופים. המכון הזה עורך מגוון בדיקות שהמאפיין אותם הוא "בדיקות רדיואקטיביות". בין הבדיקות הם מיפויים שונים למינהם כמו מפוי כליות, עצמות וכדומה מקווה שעזרתי

h i l a25

New member
תודה לכם,

נראה שזה בדיקה קשה?? אמרו לה גם שהיא תטרך לשהות בביה"ח מהשעה 13 ועד 16. למישהו מוכר העניין? שוב תודה ובעז.,ה בשורות טובות לכולנו. ועוד משהו אתמול סתם ישבתי וקראתי מהפורום שלכם ורק דבר אחד יש לי להגיד לכם:כל הכבוד!!!

ל3

New member
הבדיקה ממש לא קשה

אני לא יודעת איזה מיפוי היא צריכה לעשות אבל ברוב המיפויים ( בעיקר של הכליות) צריך לשתות הרבה מאוד אז כדאי שתביאו איתכם בקבוק מים מנרליים גדול. הסיבה שהיא תצטרך לשהות 4 שעות זה לא בגלל הבדיקה שיחסית מאוד קצרה אלה בגלל שלפני זה היא מקבלת זריקה לוריד שמכילה יוד ואחרי הזריקה צריך לחכות כדי שהחומר יספג. בנתיים אפילו תוכלו לטייל ולא תצטרכו לשבת באותו המקום בהצלחה

gaia20

New member
אההה...נכון, עכשיו נזכרתי

שם עשיתי מיפוי ריאות אם מדובר במיפוי הזה, אז זו באמת בדיקה פשוטה מאוד- מדובר בסדרת צילומים ולא יותר אם זיכרוני הדפוק אינו מטעה אותי..שוב...

יש כל כך הרבה מיפויים - כמס'

האיברים: מיפוי עצם, כליות וריאות כפי שציינו, בכל המיפויים משתמשים באיזוטופים שפולטים קרקינה רדיואקטיבית שנקלטת במכשיר. המכשיר מתרגם את הקריאות ומראה מיפוי של האיזור. בהצלחה.

gaia20

New member
בילבוש

את חדשה כאן? לא זוכרת שראיתי את הניק בעבר...אבל עם הזיכרון שלי אי אפשר לדעת אז, ברוכה הבאה אם זו פעם ראשונה שלך פה

מצחיקולה, כתבתי בעבר אבל לא ממש

הצגתי את עצמי. אז אני בילבוש סטודנטית לתואר שני במדעי הרפואה (כמו ביולוגיה אבל בפקולטה לרפואה). לפני שנתיים היה לי קריש דם בריאות וכמובן שכל הרופאים פיספסו באבחנה עד שהפסקתי לנשום- אז כבר לא היו הרבה ברירות. אחרי זמן מה עשו לי בדיקות מקיפות וגילו שאני חולה בלופוס אנטי קואגולנט (כמו קאריני המקסימה). מאז אני לוקחת קומאדין. אני עדיין מנסה להסתגל לשינוי שחל בחיי, לא תמיד בהצלחה. אני מתחתנת באפריל עם אהוב ליבי ואת הירח דבש תכננו לעשות בטרקים בנפאל... עד שהגיעה הבשורה המרה, שאני לגובה של 5000 מטר לא מתקרבת. אחרי שבוע בכי של רחמים עצמיים אנחנו בחיפושים אחרי מקום אלטרנטיבי. אני יודעת שיש עוד מקומות יפים בעולם, אבל העובדה שהציבו לי שאני לא אוכל לעשות משהו שאני רוצה כל כך מכאיבה. משהו חיובי שיצא מכל העניין הוא שחשבתי טוב טוב מה אני רוצה לעשות בחיי והחלטתי שאני עושה טעות ומקומי אינו במחקר אלא מול אנשים. ולכן שינסתי מותניים, נרשמתי לפסיכומטרי, חרשתי ימים ולילות (עם עבודה ולימודים במקביל), ניגשתי, והוצאתי .... 720 קלולולולו. את התואר הראשון סיימתי בהצטיינות כך שלפחות נתוני הפתיחה טובים. אני ארשם בינואר ואנסה להרשים בראיון. הלוואי
וזהו הסיפור שלי בקיצור
שלכם/ן בילבוש

ל3

New member
ואייייי

כל הכבוד על הציון בפסיכומטרי
. גם בת דודה שלי סיימה לפני שנה מדעי הרפואה בת"א בהיצטיינות יתרה ( היא גאון) ואני יודעת איזה מסלול קשה זה אז כל הכבוד לך- באמת! אני בטוחה שבגלל הבעיה הרפואית שלך והרגישות והמודעות שלך את תהיה רופאה נפלאה. אל תוותרי על החלום- עם הנתונים שלך את בהחלט מסוגלת. לגבי הטיול, תראי אני באמת מאמינה שכל הקווה לטובה. חברה טובה מאוד שלי הייתה אמורה להיות עם בעלה עכשו בתילאנד. הם החליטו שנה אחרי שהתחתנו ללנסוע לטיול חצי שנה בהודו, תילאנד וכל המקומות הנ"ל ובסוף הם לא נסעו ונשארו בארץ. אני לא רוצה לחשוב מה היה קורה לו היו נוסעים... תנסי להיסתכל על זה כך- אני יודעת שזה מדכא אך יש עוד כל כך הרבה מקומות מהממים בעולם. נסו לקחת מגזינים שונים מחברות נסיעות ולבדוק שירי

gaia20

New member
מה זה הציון הזה???

שמע ישראל, אולי תגלי לי איך הגעת לשם??? טוב...אני ממש מתביישת להגיד את שלי...איזה נעל אני...
סורי שלא זכרתי אותך...את יודעת...זיכרון "קצת" פגום בכל מקרה, ברוכה השבה, מקווה שתשארי בקביעות הפעם
בקשר לטיול...את יודעת, יש מלא מקומות יפים ומעניינים לסוע אליהם בירח הדבש ואני בטוחה שעם קצת חיפוש, תוכלו למצוא מקמות נפלאים אני מצרפת לך קישור לפורום נשואים טריים אני מציעה לך לשאול שם על מקומות, אני בטוחה שכולם שם יוכלו לתת לך רעיונות

תודה על קבלת הפנים החמה ../images/Emo24.gif

ואכן מסתמן לו יעד חדש .... ארגנטינה
אני הולכת לבדוק את הגבהים

למעלה