שלום לכם

שלום לכם

לאחרונה חשבתי על לקנות מחשב,ואחד שאני אוכל לעבוד איתו גם בתחום התלת. אומנם אני מאוד חלש בתחום,אבל אהבתי אליו לא הסירה אותי מהמשיכה. יש לי הצעה למחשב אני רוצה את עזרתכם מאחר ומאילך אתם בטח שאלתם את עצמכם את אותה שאלה. איזה כרטיס מסך,מסך וכו'.. אז את ההצעה שלי קיבלתי רק לפני יומים.תגידו את דעתכם. מארז , עם תצוגה דיגיטלית מבחוץ לוח אם "אזוס" דגם P5עג1 מעבד פ4- 3.2 GT2-775 זיכרון 400 DDR "טרנסנט אלקסיר" HD-סאטא 120 IBM/SוSUMSUNG כרטיס מסך ATI PCIE X-300 128 כונן 144 כונן צורב - DVD או סמסונג או LG Nקלדת ועכבר אלחוטיים , מיקרוסופט. מסך שטוח PREVIEW '17 723 מחיר 6190 תודה.

mistermor

New member
חוות דעת

מבלי להתייחס מחיר שנקבת... -כרטיס המסך הוא חלש למחשב שמיועד לתלת מימד... -לוח האם לא מובן לי. -המעבד טוב. -כמות הזכרון לא צויינה... אני הייתי ממליץ על התחלה של 512 MB, ומשאיר חריץ זכרון פנוי לשדרוג עתידי. מהירות הזכרון (400) טובה. - לא מכיר את המסך הספציפי, אבל כדי לוודא שהוא לא מסך "דק" שכן מסכים הנ"ל לא מומלצים לעבודה מאומצת, מאחר והם מעייפים את העין מהר. נדב

מיכאל ג

New member
המחיר נשמע מטורף לחלוטין

בטח יחסית למערכת כזו. המסך מתוצרת זולה ולא מומלצת. הכרטיס הוא חדש אבל מהזולים גם כן. אני לא רואה כאן שום דבר ששווה את המחיר הזה. תיזהר מאוד כשאתה קונה ממישהו כזה, ובעצם הכי טוב שתחפש הצעות מחיר אחרות. מצד שני, אם אתה חלש בתחום, סביר להניח שלא תצטרך כרטיס חזק על ההתחלה.

תודה על העצה , ולשניכם

אני מאוד מתלבט מה לקנות,אני חלש גם בתחום הקנייה. אני לא בדיוק אוכל לבוא לפה ,ולצפות מכם אנשים כל פעם להגיב לי על כרטיס או מסך אחר. אם תוכלו , תתנו לי הצעת מחשב , שלדעתכם תיהיה מספיק טובה , ולא תעבור את ה5 אלף. אני לא מחכה שתעשו לי את העבודה , אבל אני מאוד אשמח אם תמליצו לי בכל זאת. תודה.

מיכאל ג

New member
שמע, אני אגיד לך ככה

אני צריך להחליף גם מסך וגם כרטיס מסך ולא עושה את זה רק בגלל שאני לא מצליח להחליט מה לקנות בשבילי. אז האמת, ממש אין לי חשק להתעמק בשביל מישהו אחר... זה המון כאב ראש למצוא את המערכת הכי טובה ויש יותר מדי אופציות שאין לי מושג מה הן אומרות. אבל בכל מקרה, כל עוד אתה לא מקצוען תלת מימד אין שום דבר מיוחד שאתה חייב לתלת מימד. אני הייתי קונה מעבד מהיר, כלומר לא פחות מ- 3GHZ. אבל אפשר בפחות אם יתחשק לך לחסוך במחיר, כי בתחילת הדרך לא תצטרך אותו כל כך. כרטיס מסך: כנ"ל, יעבור הרבה זמן עד שתרגיש שאתה צריך משהו ממש חזק. אבל כדאי לקנות לפחות רמה אחת יותר מהבסיסי אם יש לך את הכסף, ואם אתה משחק במשחקי מחשב אז זה הדבר להשקיע בו. בנוסף, מינימום 512 מגה זיכרון RAM, ומסך מתוצרת סבירה. ועם הנתונים האלו עדיף שתיגש לפורום חומרה ותשאל שם.

mistermor

New member
אני עם מיכאל

בכל מה שקשור לתלת מימד למתחילים (וכן, גם אנשים ששלוש שנים בתחום לאחר לימודים הם עדיין מתחילים) וכל עוד אתה לא ניגש לעשות עבודה באולפנים הגדולים (וגם מה שסביר הוא שהם יצידו אותך באיזו מפלצת) מחשב לתלת מימד ברמות הבסיסיות יכול להיות כל מחשב חדש וטוב שאחיך יעשה בו שימוש באנטרנט, אחותך תקליד בו בוורד ואח שלך השני ישחק עליו HL2 מיכאל אמר וצדק, מעבד P4 עם 3.0GHZ לפחות (אני הייתי הולך על מעבד מסדרת ATHELON 64 מבית AMD, אולי ATHELON 3000.) לוח אם טוב (מבוסס NFORCE 3 לדוגמא) וכרטיס מסך הגון. לי יש RADEON 9800 שהוא כמעת חסר פשרות מבחינתי. כרטיסים זולים אחרים גם יעשו את העבודה. אני בטוח שבפורום "מפרטי מחשב" שבאתר www.hwzone.co.il יוכלו לעזור לך בכל הקשור לרכישת מחשב חדש לצרכים הנ"ל. בכל מקרה- בתור התחלה- תחשוב קטן. קטן וזול.

eldarinn

New member
המחיר מופרע אבל הקונפיגורציה

על הכיפאק. נראה לי שבשביל התחלה זה מעל ומעבר ...

izackv

New member
אם אתה לקוח טוב שלהם...

ומעניין אותך לעזור להם במשהו... אתה יכול לספר להם שבאתי לאתר (אני בדיוק קונה כמה מחשבים לחברה שלי) התחלתי להסתכל מסביב... אבל בגלל שהאתר שלהם מקולקל - כלומר לא תומך במוזילה/פיירפוקס/נטסקייפ המשכתי הלאה. הם אולי חסכו 500 שקל בפיתוח האתר בגלל השימוש בתוכניתנים שלא ממש מבינים מה זה סטנדרט, אבל הפסידו _לפחות_ לקוח פוטנציאלי אחד. מחלה מוזרה של הרבה אתרים בארץ. ועוד סיבה אחת טובה לקנות מעבר לים. (מעניין אם גם בשירות הם חוסכים ומעגלים פינות כמו בבנית האתר שלהם)

תתקשר

תתקשר אליהם שרות די טוב אני כן לקוח שלהם, ומאוד מרוצה אתר עובד אצלי די טוב

izackv

New member
עובד די טוב אצלך???

אתה בטח עובד ב IE. כתבתי במפורש שהבעיה היא שהם לא טרחו לכתוב לפי סטנדרט, ולכן תומכים כנראה רק ב IE ולא במוזילה, פיירפוקס ונטסקייפ שנחשבים הרבה יותר סטנדרטים, מתחילים להיות מאוד פופולריים ולמעשה הם הפתרון היחיד למשל למי שעובד על מערכת עם לינוקס ולא רוצה לקנות (או לגנוב) תוכנות יקרות שעושות אמולציה (לא הכי מוצלחת) ל IE. או סתם לא מוכן לעבוד עם IE... אני בטח שלא אתקשר. את שלושת המחשבים לעסק כבר הזמנתי. הם הפסידו לקוח פוטנציאלי אחד לפחות (אני) ובטח עוד כמה שאפילו לא טרחו לספר להם על זה.

haha

you are great anyway, ther ahve a lot of costumers i think you the one who loose the money, no they but maybe you got good offer, who knows wish you luck wiht new computer "tithadesh!" and have fun

izackv

New member
כן, אני יודע שאני גדול. ממש תודה.

בכול אופן, הגישה של יש להם המון לקוחות וההפסד שלא קנית מהם הוא שלך ולא שלהם היא גישה מאוד לא חכמה לעסקים. במהלך 4 השנים האחרונות, קניתי ציוד מחשוב בערך כולל של קצת יותר מ 4 מליון דולר. במקום שאני עובד בו היום, אני מחליט (בין היתר) על רכש ציוד מיחשוב, אבל יש לידנו עוד 4 חברות הייטק, וכולנו מתיעצים אחד עם השני לגבי ספקים טובים. סתם בשביל העניין, עברתי למחשב שכן עובד עם IE ונכנסתי לאתר. השורה התחתונה? לא ממש הפסדתי. ולא, אני לא חושב שהם יפסידו המון בגלל שאני החלטתי לא לקנות אצלהם (במילא אני יושב היום על תקציבים הרבה יותר קטנים) אבל אני כן חושב שהם יפסידו הרבה בגלל הגישה של התנשאות כלפי לקוחות פוטנציאלים - אם בסגנון של "הפסד שלך, לא שלנו" ואם בסתם התעלמות מזה שהרבה אנשי היטק עובדים היום עם מוזילה/פיירפוקס ולא תמיד יכולים אפילו להפעיל IE

mistermor

New member
מצטער לומר לך,

(ומצטער על העובדה) בארץ לא ניתן להעריך חברה על פי דף הבית שלה באנטרנט. הרבה מקומות נחשבים וטובים מצויידים באתרים עלובים.

למעלה