שלום לכם

שלום לכם

ראשית... המון המון בהצלחה... זו ללא ספק מצווה מבורכת. אני רוצה לאמץ לברדורית, אבל אני מתלבטת אם לקחת גורה או בוגרת. מה דעתכם?

זכוכיות

New member
בוגרת.

כלבים בוגרים, בדרך כלל, הם הרבה יותר נוחים מגורים... את הכלבה שלי אימצתי בגיל 3 וחצי, היא אצלי כבר כמעט 10 חודשים והיא הכלבה הכי נוחה ומדהימה שיש, בזמן שאנשים אחרים מחליפים ריהוט ונעלים וכו' וכו' שהגורים הורסים, שלי לא הרסה כלום... הם הרבה פחות בעיתיים, ולרוב גם מחונכים כבר לצרכים..

אני חושבת בדיוק כמוך... ההתלבטות

שלי היא בגלל הנאמנות. כלב בדרך כלל מאד נאמן לבעלים הראשונים שלו. אני מכירה את זה מקרוב. מה את אומרת?

לאו דווקא

הרבה מאוד פעמים, כלב שאתה מוציא מחיי סבל בכלביה כ"כ אסיר תודה לך שהוא נאמן הרבה יתר מכלב שגדל עם כפית זהב בפה
בכל מקרה - קח בחשבון שגורי לברדור, עד גיל שנתיים, הם רעידת אדמה עם רגליים...

זכוכיות

New member
נאמנות משמע?

תוך כמה ימים היא התחילה ללכת אחרי לכל מקום. תוך שבועיים היא כבר יבבה כשיצאתי מהבית, וזינקה עלי בטירוף ברגע שחזרתי. פחות מחודש אחרי שאימצתי אותה עשיתי טעות ושיחררתי אותה בפארק, היא הלכה לי לאיבוד וחיפשתי אותה שעות, כשחזרתי הביתה מצאתי אותה בוכה בכניסת הבניין. אם מישהו צועק עלי (אפילו סתם מריבות עם אחותי), הוא חוטף הרבה מאוד נביחות זועמות. אם אני נכנסת למקלחת היא יושבת מחוץ לדלת ומחכה לי... אם אני משחררת אותה היא רצה אחרי, לפעמים אפילו תופסת ברצועה וכאילו מבקשת לחזור להיות "מחוברת אלי". אם זו לא נאמנות, מה כן?:)

אני חושבת בדיוק כמוך... ההתלבטות

שלי היא בגלל הנאמנות. כלב בדרך כלל מאד נאמן לבעלים הראשונים שלו. אני מכירה את זה מקרוב. מה את אומרת?

../images/Emo51.gif על העזרה, אני אחשוב על כך

יש כאן לברדורית מדהימה שממש התאהבתי בה. אולי אאמץ אותה. יש פה גם כלב מדהים אבל אני מעדיפה כלבה.

למעלה