שלום לכם!

love410

New member
שלום לכם!

מה שלומכם קודם כל אני רוצה לספר לכם על משפחה נחמדה מיפו אם חד הורית בת 4 ילדים האם חייה מקצבת הבטחת הכנסה בסך 2200 ש"ח בחודש השבוע הייתי אצלהם ולבת הגודלה יש בת מצווה ומה שאני ראיתי שם קרע לי את הלב הילדה בכתה בלי הפסק מכיון שכל חברותיה עשו ורק היא חא והילדה ילדה כזאת טובה אין לה הרבה דרישות בחיים אבל רק דבר אחד בת מצווה אז החלטתי בתאום אם האם לפנות לפורום פה עם אפשר לעזור לארגן לילדה המתוקה והטובה הזאת בת מצווה עם כל המשתמע מכך המצב שם כל גרוע שבקושי את השבת יש להם לעשות ואני עוזרת שם כמיטב יכולתי אבל אני עצמי חייה מקצבת נכות אש זה אפשרי לארגן לה את זה אני אודה לכם מעומק ליבי אגב הקטנה שם בת שנתיים אז בבקשה אנשים טובים אנא עזרו לי להגשים לילדה את החלום ואולי לעלות חיוך על שפתותיהם ולהעניק קצת אושר למשפחה הזאת בתודה רבה עליזה.

אוהדר

New member
מה את מחפשת בדיוק ?

בכמה ילדים מדובר, מתי, לעשות אצלה בבית? את צריכה מפעיל בהתנדבות או מזון או מוזיקה? אם תוכלי לפרט נראה איך אפשר לארגן.

love410

New member
אהלן אוהדר

לאמא אין אפשרות לכלום לא בבית כי הבית קטן,היא רצתה יותר משפחה עם חברותיה ומהכיתה,האמא צריכה הכל ממש הכל אין לה אפשרות לכלום מצבה ממש בכי רע אם אפשר לארגן הכל האמא מודה לך מאוד.

אוהדר

New member
עוד פרטים

לכמה אנשים? מתי? שבתות יכול לבוא בחשבון? את מתכוונת משהו במסעדה למשל? אם תתני לי יותר פרטים אני אנסה לעזור. צריך מפעיל לבנות? חשבתי לנסות לשדל בעל מסעדה - ולהביא מפעיל בהתנדבות, השאלה כמובן כמה אנשים?

love410

New member
| אוהדר כמות האנשים 50

שבתות אי אפשר המפעיל שיהיה בבקשה לכל הגילאים וכן הרעיון גאוני תודה על החשיבה הבונה והאכפתית באזור יפו ת"א בתים בהקדם האפשרי כי התאריך של הילדה היה ב6 למרץ ותודה מהלב.

נירה63

New member
אני מחפשת שינוע אליך עם התחפושת

מי שיכול לשנע לאיזור שיפנה אלי בבקשה.

bingolool

New member
אפשר לחשוב על משהו בחיק הטבע

איזה שהוא פיקניק גדול ולהביא אוכל וקישוטים, חברה שיעשו שמח וינגנו..

love410

New member
זה אולי מתאים ליום

הולדת של קטנים וכאלה פה זה בת מצווה בכל אופן תודה על האכפתיות.

love410

New member
שבוע טוב

וגם שכחתי לציין נשבר לי הסלון המכונת כביסה הלכה לי ואני מעונינת עם מישהו יכול לעזור לי אני גרה ביפו עם יש נהאזור אשמח מכיון שאין לי איך לשנע והובלה עולה מאוד יקר תודה רבה.

אוהדר

New member
כן, אני כאן

חיפשתי פתרון יצירתי. אך מאחר ומדובר בסכום כסף לא מבוטל.. אין לי היענות. האם יש אפשרות שהם ימצאו מקום ואנחנו נארגן חלק מהאוכל? מסעדות לא מוכנות לווותר על אלפי שקלים. את המעשר הם עושים בקטןיותר. למשל, אם יש להן מקום במתנ"ס - נוכל לארגן לשם אוכל ומוזיקה? יש מצב?

love410

New member
אוהדר אהלן!

דיברתי עם האמא והיא אמרה לי שאכן יש לה מקום בצופי יפו אבל בעלות של 300 350 ואין ביכולתה אז אמרתי לה שתנסה מחר לדבר ולברר יותר פרטים ואז בעזרת השם בערב אני יחזור אליך עם יותר פרטים אפשרי אם אני ואתנ נרים את הפויקט הזה בעזרת השם אני ארגיש טוב עם זה שעשינו טוב למשפחה בתודה עליזה.

love410

New member
אוהדר אהלן!

דיברתי עם האמא והיא אמרה לי שאכן יש לה מקום בצופי יפו אבל בעלות של 300 350 ואין ביכולתה אז אמרתי לה שתנסה מחר לדבר ולברר יותר פרטים ואז בעזרת השם בערב אני יחזור אליך עם יותר פרטים אפשרי אם אני ואתנ נרים את הפויקט הזה בעזרת השם אני ארגיש טוב עם זה שעשינו טוב למשפחה בתודה עליזה.

למעלה