בבקשה מתכון ....
ריבת פרי ללא סוכר / desertm הכנתי את הריבה מתפוזים, וייתכן שהפרי הזה דורש טיפול ארוך יותר (לביטול המרירות של הקליפה), כמו בישול מקדים, אבל בכל זאת יצאה ריבה מוצלחת, אך טיפה מרירה (אני דוקא אוהבת). ואגב, האיש אמר: טעיםםםםם!!! והנה המתכון: ריבה ללא סוכר ½ קג´ פרי (כל פרי טוב לצורך המתכון) 1 כף מים חמים 15 גר´ ג´לטין ללא טעם 9 טבליות ממתיק מלאכותי מגלענים את הפרי וחותכים ליחידות קטנות, מניחים בסיר ומבשלים עם מעט מים עד להתרככות הפרי. מסירים מהאש. מרסקים את טבליות הממתיק וממיסים בכף מים חמים, מוסיפים לתערובת הפרי החמה. ממיסים את הג´לטין ברבע כוס מים חמימים, מוסיפים לתערובת ומערבבים. יוצקים לצנצנות מעוקרות וסוגרים במכסה מתאים.