שלום לכם

שלום לכם

אני קורא בפורום הזה כבר די הרבה זמן (כמעט מאז שהוא נוסד) ואני חייב להודות שהוא אחלה פורום אבל בזמן האחרון הוא קצת מת. חשבתי אולי קצת להחזיר את הניתוח שירים שמנהל הפורום עשה פה שבאמת היו מאד יפים. ואם אפשר לשים פה ניתוח של השיר oh sister שיר שאני מאד אוהב ולא הצלחתי להבין אותו כל כך מאד אודה לכם. ובאמת הפורום שלכם מעולה.

Chocoholic

New member
ברוך הבא ../images/Emo176.gif

"Here comes the story of the Hurricane"... הפורום אכן מת בזמן האחרון, בעקבות לחץ מטורף על מנהל הפורום ע"י גורמים שונים שקשורים במידה מסוימת לחומר האפל ביקום, האחראי, לפי דעתם של רוב האסטרופיזיקאים, להתפשטותו של היקום, אך לא נמצאו עדיין הוכחות מבוססות לקיומו. למרבה השמחה, הלחץ המרושע כעת במצב של פרפורי גסיסה והוא יוכרע ככל הנראה בתחילת השבוע הבא. אז עד שתחזור אלי שפיותי, אני משאיר את השלט "יצאתי משליטה, תכף אשוב" על הראש שלי. אני מבטיח שהשיר הבא שיובא לדיון יהיה 'Oh Sister' , ובינתיים אפצח בשרשור תמונות מטורף מהופעה שנערכה ב 24 ביוני, באיצטדיון Yogi Berra (שם מצחיק) אשר בקמפוס אוניברסיטת Montclair שבמדינת ניו ג'רסי. בתמונה: בוב מבקש מהקהל לתת לו קצב, בעת שהלהקה שלו לוקחת פאוזה...

Chocoholic

New member
וכאן הוא עורך הצבעה

בקרב הקהל, לגבי השיר הבא שהוא יבצע: 'Wigwam' , או אולי 'Talkin' Have Nagillah Blues' ?

Chocoholic

New member
מתיישב לנגן בקלידים

"מה, עוד פעם Blowin' In The Wind?? נמאס לי כבר מהשיר הזה... אולי אם נשנה טיפה את הלחן יש סיכוי שהקהל לא יזהה את זה".

Chocoholic

New member
הקהל המשולהב

יוצא מגדרו, לאחר שקבוצת מעריצים זיהתה את השיר 'Stuck Inside Of Moblie With The Memphis Blues Again'

Chocoholic

New member
בוב מודה

"טוב נו, עליתם עלי. אבל תודו שהבית החדש שהוספתי בין השמיני לתשיעי הוא מגניב, נכון? "

Chocoholic

New member
ובסיום הערב

"לשירת ההמנון 'Like A Rolling Stone' הקהל מתבקש לעמוד דום".

garcia

New member
דווקא בתמונה הזאת

הוא מתיישב ליד ה-pedal steel ולא על הקלידים. ממתי הוא התחיל לנגן על ה-pedal steel?!

Chocoholic

New member
נכון ../images/Emo2.gif

אבל במבט נוסף, יש משהו שחור מאחורי ה pedal steel... בתמונה כאן זה נראה יותר ברור.

furrball

New member
pedal steel מחזיק דף עם מילים

בוב על הקלידים שמאחורי הpedal steel

garcia

New member
אכן צודק

אחרי שמאמצים את העיניים באמת רואים משהו שחור בגודל של קלידים מאחורי ה-pedal steel.

Yanchu

New member
Talkin' Have Nagillah Blues!

ברוך הבא הוריקן
תישאר איתנו ותעיר את הפורום...

עלהמצפה

New member
Baseball is 90% mental -- the other

יוגי ברה זה לא רק שם מצחיק זה האלון מזרחי של הבייסבול. מבחר מהציטטות שלו אפשר למצוא באתר http://rinkworks.com/said/yogiberra.shtml הוא כמובן היה גם שחקן ענק.

Chocoholic

New member
תודה על המידע

עד עכשיו תמיד עלתה לי התמונה של Yogi Bear, הסדרה המצויירת משנות השישים של הדוב הזללן שחי באיזה פארק לאומי בארה"ב... אגב, הציטוט הראשון שמובא שם - "It's Like Deja Vu All Over Again"... אלבומו האחרון של John Fogerty, לשעבר סולן Creedence Cleawater Revival, נקרא 'Deja Vu All Over Again'. מעניין אם יש קשר.

garcia

New member
אני 4

3 אצל הדוד הסם ואחד בארץ. כבר אמרתי את זה אלפי פעם בעבר. ההופעה הכי טובה של דילן שראיתי היתה בארץ ב-1993.

למעלה