שלום לכם....

שלום לכם....

קוראים לי אוריאל, ואני בד"כ נמצא בפורום "דתיים" (אז מן הסתם אני דתי....) רציתי לשאול אתכם משהו קטן, ואני מקווה שאני לא אשמע כמחזיר בתשובה או משהו כזה, אבל אני חושב שניתן ללמוד מכם המון, והייתי רוצה לשמור עם מי שיסכים על קשר, אני לא הולך לנסות להחזיר אתכם בתשובה או משהו כזה, אלא סתם שמירת קשר כנוער אל נוער מקווה שתבינו אני

המרחפת

New member
אוריאל...

איפה כאן ההחזרה בתשובה? אין. אנחנו אנשים- דבר אלינו, נדבר איתך. כבדי שמיעה או דתיים- זה לא מה שמשנה.

black_magic

New member
בידיוק עדי..

ואוריאל, בעניין באמונה והחזרה בתשובה, אני אוהבת לדבר על זה עם חברה שלי שהיא דתייה.. אני אישית אתאיסטית ולא מאמינה באלוהים..

דתי17

New member
אני אסביר לכם....

פשוט חשבתי.... אני נכנס לתוך פורום , שנראה לי שרוב תושביו הם חילונים (אני לא אוהב להשתמש במילה הזאת...) , ואם אני הייתי בתוכו , ופתאום היה מגיע אחד דתי, אני לא יודע איך הייתי מתייחס אליו, אולי בחשדנות, אולי הוא רוצה להחזיר אותי בתשובה... אז למען הסר ספק, כתבתי את הודעת הפתיחה.... אני שמח (באמת) שאלו התגובות שלכם....

המרחפת

New member
כל אחד מהאנשים פה מכיר אנשים דתיים

במעגל החברים שלו. כל עוד לא גוררים דיונים לדעות קיצוניות המעוררות סיכסוכים, ההרמוניה היא טובה
ובלאק מאג´יק- את צודקת: אומנות היא ה-דבר.

black_magic

New member
אכן..

מוזיאון ת"א פשוט מדהים!!! ולכל הדתיים למיניהם, אתם לא צריכים לחשוש להתחיל פה דיונים (נעימים) על עניין האמונה וכולי, זה מעניין..

המרחפת

New member
ומפרה, שכחת לומר.

בקשר למוזיאון ת"א, תודיעי לי פעם הבאה שתסעי לשם. יש לי קו אוטובוס לשם, ויהיה נחמד ללכת עם עוד אנשים.

למעלה