שלום לכם

אור א

New member
שלום לכם

כבר זמן מה שאני קוראת את הפורום וחושבת אם לומר משהו או להמשיך בשתיקתי אז היום החלטתי לכתוב משהו קטן הפורום הזה מיוחד הודעות שיוצאות מהלב ונכנסות אל הלב ובקריאתם הלב נחמץ והגרון מתכווץ וסליחה על חוצפתי

רחלי27

New member
אור...

כן.....יוצאות מהלב וניכנסות אל הלב.. קראתי בדיוק היום איזה מישפט מאוד חכם: "אין יותר ישר מסולם עקום ואין יותר שלם מלב שבור..." אז ככה. אנחנו לא מנסים פה לאחות את השברים כי זה ממש בלתי אפשרי אבל לפחות לאסוף אותם, להתבונן בהם, לנסות להכיר אותם ולגעת בכאב בצורה קצת יותר חכמה ובעיניים פתוחות. ניראה לי.... ואני מקוה בשבילך שלא תדעי מיזה הצער והמכאוב... בי...ושבוע טוב..

שלום לך אור

מה סליחה ועל איזו חוצפה את מדברת? להיפך. תודה לך שאמרת... ובכלל.. אם זה נוגע בך אז למה שלא תכתבי יותר?

אור א

New member
תודה לכן

האמת אני לא יודעת מה לכתוב על האנשים היקרים לי שהלכו לבלי שוב..... ולהגיב לדבריים שאתם כותבים נראה לי די חוצפה מצדי אז כך שאוותר לפי שעה

רחלי27

New member
הפורום הזה ---אור!

את יודעת מה?? לכתוב על היקרים זה ממש עניין של לא יודעת מה, אולי אופי אולי גם זמן... כן..הזמן עושה את שלו והוא מלמד אותנו המון! במיוחד איך להתמודד עם הכאב הזה שפעם חשבתי שהוא ילך ויחלש והיום אני מרגישה שהוא רק משנה את הצורה שלו וניכנס לחיים בעדינות יותר.. ולהגיב?? זה אולי קצת מוזר אבל למה לא?? לפעמים מילה קטנה של הבנה או רק פרצוף חמוד מעבר למסך עושה לי את היום!! את יודעת מה?? הפורום הזה נהיה אחד החברים היותר קרובים שלי..והם מאוד מעטים בסך הכל... אני ניכנסת אליו בכל פעם שהמחשב נידלק כמה ביקורים... למה זה ככה??אין לי מושג! אבל זו עובדה קיימת חיה ומוחשית..... חברים יקרים כאן-------אני אוהבת אותכם! אז תישתדלי להיות איתנו בקשר!!! אני אישית מחכה לך אור(איזו קרן נהדרת במקום הזה....)

למעלה