שלום לכם...

צפרדעית

New member
שלום לכם...

כבר תקופה לא קצרה שאני מבקרת בפורום שלכם ומנסה לדלות פרטים לגבי ביצוע הניתוח... בעבר בדקתי את הנושא אבל ירדתי מהעיניין כי פחדתי עד מוות... וגם כי הצלחתי לרדת במשקל בדרך הקונבנציונלית. אולם הירידה במשקל הייתה זמנית.. ושוב מצאתי את עצמי עם עודף משקל ענקי... אני נורא מתלבטת אם לעשות את הצעד הזה... ולבצע את הניתוח. הייתי בבדיקות הכוונה אצל ד"ר רובין והייתי אמורה לעשות את הניתוח בבלינסון... אבל לא שמעתי עדיין על אף אחד שעשה את הניתוח אצלו... לאחרונה התחלתי לבחון שוב את האפשרות, אבל אני עדיין לא סגורה על עצמי. מקווה שתעזרו לי להגיע להחלטות! ולך נחמדת <אם תיראי את ההודעה>.... אשמח אם תקחי ממקסימה את מספר הטלפון שלי כי אני מתה לדבר איתך (הרגת אותי לפני כמה ימים כשסיפרת שעברת את הניתוח) צפרדעית

שלגיה**

New member
שלום צפרדעית

ברוכה הבאה לפורום,אני אשמח לדעת מהם השיקולים שלך למה לא לעשות את הניתוח כי את השיקולים למה כן ! אני מכירה ! ספרי לנו אם את רוצה איזה ניסיונות להורדה במשקל ניסית בעבר ולמה הן\ם לא הצליחו. מהקישורים ומההודעות של מנהל הפורום למעלה תוכלי לקרוא על הניתוחים,יש כאן אנשים שעשו ניתוחים שונים (רובם עשו את הלפ-בנד -הטבעת המתכווננת),בכלל אם את רוצה תפרטי ונוכל לסייע בהמשך. תקראי תשובה שכתבתי כאן למישהי שהתלבטה ואני לא יודעת מה היא החליטה לבסוף. הגעת ל"מקום ההתלבטויות הנכון" , שיהיה בהצלחה, שלגיה

צפרדעית

New member
למה לא???

באמת למה לא? לא, כי מדובר בהתערבות כירורגית לא, כי הצלקות מפחידות אותי לא, כי זה אומר שהתיאשתי מעצמי ואני לא מסוגלת לבד לא, כי אם גם זה לא יצליח... יש לי עוד המון פחדים... אבל הפחד הגדול ביותר שלי זה בעצם להשאר שמנה! צפרדעית

למעלה