שלום לכם!

onix 88

New member
שלום לכם!

אני לא יודע אם אתם זוכרים אותי, כתבתי כאן אחרי המסע שלי, וכבר עברו חמישה חודשים אם לא יותר (פיי איך שהזמן טס..). בכל מקרה רציתי לשאול אתכם משהו: ישבתי היום וניסיתי למיין את התמונות שלי מפולין כדי שאני אוכל לתת אותן לפיתוח. כאן מתחילה הבעיה, יש לי בערך 700 תמונות, ואני רוצה לפתח משהו כמו 200. בתקיה אחת שבה היו 300 תמונות עשיתי מיון, אחרי המיון היו בה 200 תמונות, אחרי עוד מיון הגעתי ל166 תמונות.. בתקיה נוספת שהיו בה 80 תמונות מיינתי והגעתי ל45 תמונות. התקיה האחרונה היא הכי בעייתית כי יש בה גם 300 תמונות והן הכי משמעותיות מבחינתי אז יצא לי הרבההה מעל 200.. מה אתם מציעים לעשות? מה אתם עשיתם? איך מיינתם את התמונות שלכם? תודה!

izikd

New member
אהלן

דבר ראשון אני מניח שיש להם הרבה תמונות של אותם אובייקטים, בחר רק כמה שמאוד יפות וחשובות לך (אני יודע שכולן חשובות :) ). אחרי זה תעבור על תמונות רועשות שאולי לא שוות פיתוח ותמונות ש"לא יצאו". ודבר אחרון, מה התקציב שלך? אם מרשרשים זאת לא הבעיה שלך, אז פתח להנאתך כאוות נפשך. דבר שיכול לחסוך הרבה כסף זה מציאת חנות פיתוח זולה, אני פיתחתי ב-2-print שהיא חנות זולה ומהירה. אבל אתה יכול גם ללכת לכל מיני אתרי השוואות מחירים כמו zap, pic, photo-print בהצלחה!

lutz2

New member
onnux88

שלום לך ולכל הכותבים הצעירים בפורום זה, אני אמנם סב ל 12 נכדים הגר בהרצליה אך צעיר ברוחי אני הייתי מציע לך לשלוח את התמונות "ליד-ושם" עם הם לא ימצאו בהם ענין הם יחזירו לך אותם, אשתי ואני עשינו בשנה שעברה מסע שורשים לפולין,לעירה שהיתה במזרח גרמניה לפני המלחמה,הטייול היה מרגש מאד מבחינתי,מאחר ונודע לי שאני הופרדתי ממשפחתי בגיל 3 הובאתי למשפחה שאימצה אותי ואיתה עליתי ארצה בזהות שאולה.את היומן שכתבתי במשך המסע אני פירסמתי ב: www.e-mago.co.il/edutor/hustory-397.htm קריאה מהנה, יהודה

למעלה