שלום לכם!

שלום לכם!

מורן, לצערי אני לא אהיה היום בבית, רק מאוחר בלילה. אני עובדת כל היום. אבל מחר עם בא לך, אני כל היום בבית. את יכולה להתקשר בכל שעה, או שאני אתקשר. קיצר, שיהיה לכולכם יום נעים (אגב, מורן, לא רק לנו יש ויכוחים מפגרים!) ושבת שלום וחג שמח וצום קל ושגיא ארוחה טעימה ולי עבודה קלה ולמדינה שלום וביטחון ורק לימון מוסיף המון. חן חן לכולכם רוני.

בן בן!

New member
חן חן גם לך מתוקה!

תזהרי, את יותר מדי מוצאת חן בעיני. אני עוד עלול להתאהב בך.

מה זה? מה זה? מה זה?

אני באמצע בישולים אבל אני לא יכול להתעלם מזה! ככה אתה בוגד בי??????

בן בן!

New member
שגיא!!!!!!!!!

עוף מפה מייד!!!!!!! לך לאכול ואל תתערב לי בחיי האהבה שלי שומע?!

סליחה אדוני הרגזן! ../images/Emo123.gif

אני אלך לאכול ואכל ת´לב גם בדרך. על מצפונך!

אהבתיה

New member
סבבה רוני,נדבר מחר....

טוב אז ככה,בתור אחת שלמדה פסיכולוגיה וסוציולוגיה בתיכון כל מה שנותר לי לומר הוא שהאנשים פה משוגעים בצורה שלא תיאמן! (תראו מי שמדברת...
) שגיא משוגע (עדי היתה חברה שלו פעם אבל אני חושדת שהוא הומו...),דניאל עוד מעט ידבק, לשיר לא חסר ובהחלט לא לי ורוני....אח רוני זה מקרה אבוד....אין מה לומר. דניאל,אני מציעה שתעביר את נושא המחקר שלך ל"איך יכול להיות שמשוגעת כמו רוני הופכת להיות מנהלת פורום ב
????" לפחות אני מתנחמת בעובדה שלא רק לי ולרוני יש ויכוחים מטומטמים לאללה (אחרי שקראתי את שיחתם של דניאל ושגיא! דרך אגב,בהצלחה עם הזוגיות....
)

שלום מורן! ../images/Emo123.gif

תסלחי לי גבירתי, אבל אני לאאאאאאאאאאא!!!!!!!!!!!! הומו!!!!!!!!! זה שיש לי סנטימנטים והתייחסויות ברחוב למין הגברי, זה רק מפני שאני איש רגיש וסימפטי שנהנה לראות יופי אנושי וכלל לא חשוב מינו של האדם. אני נהנה מאוד מאוד לעשות את זה ולא מתבייש לעשות את זה בפומבי. אבל מה אני מנסה להסביר בכלל, למה שמישהו יבין את זה. מבחינתי, אתם יכולים לקרוא לי איך שבא לכם, העיקר שאני שלם עם עצמי. תסלחי לי שנהייתי יותר מדי רגשני ולקחתי ללב, אבל העניין מקפיץ לי כמה פיוזים רציניים כל פעם שהוא עולה.

בן בן!

New member
נשמה מה קרה?

מה אתה לא יודע שאני צוחק איתך? גם מורן צחקה, מה אתה נהיה לי רגשני כל כך. מורן, תיזהרי ממנו, כמו שאני מכיר אותו, הוא תכף מתקשר אלי וכל הלילה בוכה לי שאף אחד לא מבין אותו. אם לא עליו, עלי תרחמי.

רוני נשמה

אפשר להגיד עלייך הרבה דברים: משוגעת, מופרעת, מצחיקה בטרוף, חכמה, מאותגרת נורמליזציה (כן, זה בעברית) אבל, סטיה את לא!!!! ממש לא! להיפך, את אחד האנשים שהכי כדאי להיות בקרבתם במצב הלא נורמאלי שיש עכשיו, אני אפילו די מקנא בחברים שלך. בטח את הורסת אותם מצחוק כל הזמן. רק לי יש חברים כאלה משעממים. (כולל אותך דניאל!) אז נסיים את נאום החנפנות בכיפאק היי אחד גדול לתפארת מנהלת הפורום הנפלאה: "כיפאק? הייי!!!! כיפאק? היייייייי!!!!!! כיפאק? הייייי היייייי הייייייי!!!!!!!!!!!!!" וגם אני מרים כוסית לחייך!

למעלה