שלום לכם

שלום לכם

שלום לכם שלום לכם שלום! תגידו מברוק.. השתחררתי. בדיוק שחשבתי שזה נגמר.. קיבלתי חוגר מילואים :-/ ולענייני.. מה לדעתכם מגישים בשתיית שחרור? יהיו בערך חמישים אנשים.. תהיו מקוריים.. נתקלתי כבר בסושי..

ChilD SouL

New member
מה התפקיד שלך שאת עושה מילואים../images/Emo35.gif

ומה מגישים
ממממ... בורקסים, סלטים, ממתקים, פיצות. לפחות זה מה שזכור לי מאנשים שהשתחררו והביאו.
שיהיה במזל טוב.

תודה..

במקרה שלי זה יותר בגלל איפה ששירתתי. מסתבר שחלק מהיחידה יעשה מילואים.

מיטללל

New member
שיהיה במזל :)

איך את מרגישה ? בפריסה שלי הבאתי בורקסים, ביצים קשות, פיצה בייתית, סלט, בגטים, עוגות וחטיפים. בדרך כלל (לפחות איפה שאני שירתתי) היו מביאים רק כמה חטיפים ומקסימום עוגת הבית.

תודה..

מרגישה טוב.. קצת עצוב.. אבל אין ספק שזו התחלה חדשה.. מקווה שאני בדרך הנכונה :)

eithancambridge

New member
מזל טוב../images/Emo70.gif

איך המרגש אזרחית?:) הממ עם כל האהבה שלי לסושי, הבאתי פיצות ועוגות ממאפיה.

קיימברידג!

התגעגעתי.. מה שלומך? תסדר את המחשב שלך.. ההרגשה טובה.. קצת עצוב.. יעבור עם הזמן.. עכשיו אני צעירה באזרחות.. אבל סמלת במיל` :)

Cobe Anan

New member
מזל טוב!

מילואים זה דווקא לא כזה נורא. פעם ב`שכח-אותי` קוראים לך לעשות משהו קטן.. בינתיים, לכבוד השיחרור את יכולה לפרוס ביסלי-במבה, או שאת יכולה להזמין קייטרינג- זה תלוי בעיקר ביכולות הכלכליות שלך, ובמידת החשיבות של העניין לגבייך. אל תשכחי שבשביל חיילת לקראת שיחרור, גם ביסלי-במבה ל50 איש זה עסק שלא נגמר בפחות מ300 שקל, ומצד שני, כל אחד הוא אדם בפני עצמו, לא חלק מ50, ואולי חשוב לך לגרום לכל אחד ואחד מהם להרגיש מיוחד.. החלטה שלך. לדעתי האישית, ביסלי-במבה זה בהחלט סביר, במיוחד בגלל הגודל של הפריסה. אם מישהו יחשוב שאת קמצנית, רק בגלל זה- כנראה שהוא לא שווה אפילו את הצלחת החד-פעמית של הבייגלה, נכון?

L y c a n

New member
מזל טוב!../images/Emo13.gif

אני מתכוון להביא פיתות, חומוס, משקאות קלים, חמוצים, כרוב אדום, פסטרמות, במבות וזהו נראה לי.. אבל זה גם תלוי בתקציב, אני לא מתכוון להתרושש על זה!

RVD18

New member
מזל טוב../images/Emo70.gif

עכשיו את טירונית באזרחות :) אצלנו בשחרור הבאנו רק חטיפים וכאלה כי אצלנו בבסיס ככה עושים.. אבל הייתי גם בבסיס שעשו מזה אירוע והביאו תירס ופלאפל וגלידות...ועשו מחזה...גם אצלכם זה ככה?

אמממ..

בדכ מביאים מאכלים.. כמו סושי, ג`חנון.. כל מיני פשטידות.. הייתה אחת שעשתה סרט פרידה כי היא פשוט לא יכלה לדבר מרוב דמעות.. כל השאר.. סתם בפשטות..

Dark Muse

New member
מזלללל טוב!!!

בטח היום המאושר ב20 השנים שעבר.. בכל מקרה, מה להגיש? בורקסים, סלטים, פיתות, פיצות, קולה מים שתייה קלה, פשטידות וכו' וכו' וכו' סושי זה פלצני. איחלתי לחיילת בהצלחה באזרחות!

למעלה