שלום לכם

שלום לכם

האמת שלא חשבתי שיש פורום של זוחלים , אבל סתם כזה נסיתי , רשמתי בחיפוש "זוחלים" והנה יש , אחלה , ואני שמח שיש פורום כזה שאפשר להתייעץ ולשאול שאלות. ויש לי שאלות. יש לי שני נחשים מסוגים שונים , מה קורה אם אני שם אותם באותו טרריום? האם הם עלולים להתכסח שם , או שאחד מהם יאכל את השני? או שאולי בכלל יהיה מצב שהם יזדווגו?

Folklore

New member
לא ידעתי שאנקונדה מותרת לגידול בארץ

באמת מותר?? איזה יפייפה האנקונדה ד"א..

C H 4

New member
יותר יפה בטבע

וגם בית הגידל שלה עוצר נשימה (דמיינו שדה ענק של יקינטוני מים פורחים)

artafactal

New member
פששש יפה.

לפי דעתי הם ינסו להרוג אחד את השני. אבל חכה למומחים. באיזה גודל האנקונדה? ובת/בן כמה?

אין לי מושג בין כמה האנקונדה , כי

הוא לא אצלי מאז שהוא נולד , יש לי אותו שנה , והוא בגודל 2.20 מ' בערך. חחח , נעים לשמוע שאתם אומרים שהוא יפה , אבל....אם ראיתם את הסרט "אנקונדה"?? אמממ...ידוע לנו שבדרך כלל הסרטים בנושאים כאלו,מגזימים ולא אמיתיים,נכון? אבל בקטע של האנקונדה , הסרט ממש ממש לא רחוק מהמציאות , אני מת על הנחש הזה , כל יום שאני רואה אותו בסלון בתוך הטרריום,יש לי סיפוק וכייף מיוחד. אבל מה , הוא פשוט מטורף , איך שאני פותח תטטרריום הוא יוצא משלוותו וניהיה תוקפני , הוא דפק לי לא מעט ביסים , והנשיכות שלו חודרות עד לעצם ומאוד מאוד כואבות,ודימום מפה ועד מחר. איך אמר הסרט? כשהוא יגיע ל5-6 מטר הוא באמת יהיה "מכונת הרג מושלמת"

artafactal

New member
באמת מכונת הרג...

אבל אם הוא כבר עכשיו תוקפני כלפיך זה לא ממש יהיה טוב כשהוא יהיה 5 מטר.. באמת כיף ככה לראות אנקונדה בסלון.. היום הבואה שלי שרק בת חצי שנה נשכה אותי וזה דיי כאב.. אני לא רוצה לדעת מה זה לקבל מהאנקונדה..

אין לי ספק

שתהיה לי בעיה רצינית להחזיק אותו כשהוא יגיע ל5-6 מטר , אבל עד אז...אלוהים גדול , נחשוב מה לעשות. אגב , אמרת שהבואה שלך נשכה אותך?? מוזר , כי אצלי הבואה זה הבדל שמים וארץ מהאנקונדה , הבואה מה זה רגועה(אצלי גם כן נקבה) , אחלה של דבר , פשוט תענוג להשתעשע איתה בלי שום חשש , אני יכול בשקט לתת לאנשים וילדים שישחקו איתה , היא מאוד ידידותית ורגועה , בניגוד לאנקונדה שאין סיכוי בעולם שיהיה אפשר להשתעשע איתו , הוא ממש לא בשביל משחקים(לצערי).

artafactal

New member
הבואה שלי מאוד

רגועה.. פשוט היא רעבה כי היא הייתה בנשל ורק אתמול התנשלה.. אז היא לא אכלה בערך שבועיים.. עכשיו אני הולך להאכיל אותה..

ינאי 15

New member
אני ראיתי שגידלו שני...

פיתונים בומרזיים, אלבינו זכר ונקבה רגילה יחד עם בואה קונסטריקטור. הבואה הייתה באורך של קצת יותר משני מטרים והפיתון הזכר היה באורך של כ - 3 מטרים והנקבה באורך של כ - 4 מטרים בתוך "כלוב" ( מדובר בחדר שלם בשביל שלושתם)

artafactal

New member
כי בואה יכולה להיות עם בורמזים

באותו הטרריום עד כמה שאני יודע... אבל אנקונדה ובואה... זה אני כבר לא יודע להגיד.

ינאי 15

New member
רק נתתי דוגמה שבואה יכול לחיות עם

בורמזי. וד"א האנקונדות הצהובות באמת לא גדלים לממדים כאלו, הוא כנראה התכוון לאנקונדה הירוקה שהיא יכולה להגיע בין 6 ל - 10 מטר אך אני לא בטוח ולעומת זאת האנקונדה הצהובה בין 2 - 3 מטרים לא יותר מזה.

ינאי 15

New member
שאלה לגביי האנקונדה הצהובה...

כמה עולות היום אנקודות בערך (בוגר או בייבי)? תודה

../images/Emo6.gif תתקשר אלי שהאנקונדה תגיע ל6 מטר

נכניס אותך לספר השיאים של גינס..... בנתיים, כדאי שתקרא "קצת" על הנחשים שאתה מגדל. זו לא חוכמה גדולה לגדל שנתיים נחש בלי לדעת איזה נחש זה.......

למה , אתה חושב שהוא לא יגיע?

אין לי מושג ידידי היקר עד כמה אתה מבין בנושא , והאמת שגם אני לא מבין גדול , בשביל זה יש מומחים בנושא הזה וגם וטרינר מומחה לזוחלים שמטפל בנחשים שלי , והם אמרו לי שהאנקונדה יכול להגיע גם ל8-10 מטר , והבואה ל4-5 מטר , וקצב הגדילה שלהם תלוי בתדירות שאני מאכיל אותם. אז אח שלי , לפני שאתה ממהר לקבוע עובדות כמו אלה שחושבים שהם "מבינים גדולים" , אולי כדאי שתבדוק לעומק את דבריך. ושוב אני אומר , אני לא מבין גדול ולא מחזיק מעצמי מומחה בנושא הזה , בשביל זה פניתי למי שכן מבין בתחום הזה וקיבלתי תשובות בדיוק כמו שרשמתי בהודעות הקודמות. ואגב , הנחשים אצלי ליתר דיוק שנה אחת ולא שנתיים.

תחליף וטרינר.

ועל הדרך תחליף גם את כל ה"מומחים" שלך. האנקונדה שלך היא אנקונדה צהובה. אם אף אחד מה"מומחים" שלך לא זיהה את זה, כנראה שהם לא כ"כ מומחים.....גם בבואות הם לא מבינים........ בכל מקרה, כשהיא תגיעה ל6 מטר נארגן לך כניסה חגיגית ל"גינס".......

רן333

New member
כפי שנכתב כבר בשרשור הנוכחי,

האנקונדה שלך היא אנקונדה צהובה (Eunectes notaeus). אתה יכול לקרוא קצת על הנחש הזה **כאן**. כמו שאתה יכול לקרוא בעצמך, לא מדובר בנחש שמגיע לאורכים שציינת. הבואה שלך היא Boa constrictor imperator. על תת-המין הזה אתה יכול לקרוא **פה**. גם כאן - הגדלים שהזכרת אינם בדיוק הגדלים האופייניים של נחשים מתת-המין הנדון. באשר לשאלת ההחזקה בכלוב משותף - אני מצטרף ליונתן: זה לא מומלץ, ממגוון של סיבות. כתבתי על כך כאן בפורום לא פעם. תוכל למצוא הודעות רלוונטיות בעזרת אופציית החיפוש המתקדם.

ברוך הבא לפורום

לא מומלץ לגדל שני נחשים ממינים באותו הטרריום (וברוב המקרים גם מאותו המין). יש סיכוי שהם יסתדרו מצויין! עד שתמצא אחד מהם חונק את השני... ונחשים מתים מחנק כמו שהטרף שלהם מת, וזה מהר... ועוד סיבה שאולי תדבר לרוב האנשים יותר היא שנחשים מעדיפים בהרבה מקרים לשבת אחד על השני וכך בכל פעם שתרצה להוציא את הבואה קונסטריקטור אתה תחטוף ביסים מהאנקונדה וכמו שאני מכיר את האנקונדות הצהובות היא תנשוך גם את הבואה וכל דבר שזז לידה. ולעניין הגודל: הנחש שיש לך הוא אנקונדה צהובה ו2.20 מ' זה פרט בוגר שהרבה יותר מזה הוא כבר לא יגדל.

למעלה