שלום!!! קוראים לי שלי קרן והצטרפתי לפורום הזה כי אני אוהבת מאוד ספרי פנטזיה ובמיוחד את שר הטבעות וזה הפורום הכי קרוב שיכולתי למצוא בלי ללכת לפורום של הארי פוטר (בלעעעעע). אז זהו... אני מקווה שאני אמצא חן בעינכם
שיעור ראשון: הודעות כמו שלך לא מקובלות בפורום זה, כי את בעצם לא אומרת כלום. נו נו נו. שיעור שני: זה בהחלט לא המקום לדבר על שר הטבעות, רוב חברי הפורום חסרי טעם שלא יכולים להבדיל בין ריבנדייל ללות´לוריין. ראי הוזהרת.
מה ציפית שאני אגיד בהודעה הראשונה שלי???????????? אתחיל לדון בבעיית הרעב באפריקה????? אני מאוד מצטערת שההודעה שלי לא הייתה מספיק ברמה לטעמך וכמו ששמתי לב כל טופיק שני פה הוא על שר הטבעות או שהוא מתקשר אליו בסופו של דבר. ו... אין הרבה הבדל בין לות´יין לריבנדל. ערים של עלפין בסך הכל
חשבתי שכולם פה ככה... אני רואה שרק היא. ומצידי... שימחקו לי את ההודעות אני יכולה לחיות גם בלי הפורום הזה זה הפסד רק שלהם אם עוזבים להם את הפורומים... ו... אני לא טולקינאית קטנונית שכל פרט קטן חשוב לה פשוט אהבתי את הספרים
נורא נחמד שיש אנשים שאומרים פשוט שלום וברוך הבא בלי להיות מגעילים מההתחלה. וגם נחמד שיש אנשים שלא חושבים שההודעות שלי מיותרות. וגם נחמד שיש אנשים שלא כותבים כל הודעה בכותרת שיעור מספר __
משום השתתפותי בפורום הארי פוטר (הידוע לשמצה בפורום זה), אני לא נוהגת להגיב להודעות כאלה... זה מה שקורה כשכל יום יש מצטרף אחד חדש לפחות, וכשאין, הקודמים שבאו בשלישיות כיפרו על זה. Welcome!!!
אל תשימי לב לכל מיני שטויות אמנם יש פה כמה אנשים לחוצים במיוחד לפעמים אבל זה לא נורא רוב האנשים פה בסדר גמור + סוף סוף יש אנשים שיש להם אותה העדפה לסוג הספרים שאני אוהב אפשר לקבל פה המלצות לספרים שאכן ראויות לעיכול (אני בדיוק קורא את לעולם לא עולם של ניל גיימן בעקבות המלצות בפורום הזה ואני די נהנה למרות שבאופן כללי אני לא משתגע על פנטזיה.) בקיצור ברוכה הבאה