שלום לכם

אאווין

New member
שלום לכם

שלום!!! קוראים לי שלי קרן והצטרפתי לפורום הזה כי אני אוהבת מאוד ספרי פנטזיה ובמיוחד את שר הטבעות וזה הפורום הכי קרוב שיכולתי למצוא בלי ללכת לפורום של הארי פוטר (בלעעעעע). אז זהו... אני מקווה שאני אמצא חן בעינכם

Ergil

New member
שלום גם לך

שיעור ראשון: הודעות כמו שלך לא מקובלות בפורום זה, כי את בעצם לא אומרת כלום. נו נו נו. שיעור שני: זה בהחלט לא המקום לדבר על שר הטבעות, רוב חברי הפורום חסרי טעם שלא יכולים להבדיל בין ריבנדייל ללות´לוריין. ראי הוזהרת.

אאווין

New member
אוי אני כל כך מצטערת...

מה ציפית שאני אגיד בהודעה הראשונה שלי???????????? אתחיל לדון בבעיית הרעב באפריקה????? אני מאוד מצטערת שההודעה שלי לא הייתה מספיק ברמה לטעמך וכמו ששמתי לב כל טופיק שני פה הוא על שר הטבעות או שהוא מתקשר אליו בסופו של דבר. ו... אין הרבה הבדל בין לות´יין לריבנדל. ערים של עלפין בסך הכל

Ergil

New member
להפך

אני קיבלתי את אותה אזהרה בפעם הראשונה שלי פה, וההודעות שלי נמחקו.

snift

New member
גם הודעות כמו שלך

לא מקובלות בפורום, ובעצם בשום פורום. לקרוא לחברי הפורום "חסרי טעם שלא יכולים ..." זה ממש חסר טעם. רובם יכולים להבחין, אבל ממש לא אכפת להם.

אאווין

New member
פחחחחחח

חשבתי שכולם פה ככה... אני רואה שרק היא. ומצידי... שימחקו לי את ההודעות אני יכולה לחיות גם בלי הפורום הזה זה הפסד רק שלהם אם עוזבים להם את הפורומים... ו... אני לא טולקינאית קטנונית שכל פרט קטן חשוב לה פשוט אהבתי את הספרים

snift

New member
אם אני לא טועה ../images/Emo11.gif

ארגיל זה - הוא. אבל בכל השאר את צודקת.

Raistlin

New member
כן כן שלום

ואל תדאגי כולנו עברנו את זה (רומח הדרקון שולת !!1), ואגב זה לא פשע לא לאהב ספר וגם אם זה היה מי אתה שתחליט מה כל אחד יודע פה ?!?

הייזל

New member
ברוכה הבאה

ואת מוזמנת לצרף את תאריך הלידה שלך במאמר במתאים במאמרי הפורום. נ.ב. בניגוד למה שארגיל אמר אין כל רע בהודעה שלך. ההודעות שלו נמחקו מסיבות שונות לגמרי.

אאווין

New member
תודה רבה

נורא נחמד שיש אנשים שאומרים פשוט שלום וברוך הבא בלי להיות מגעילים מההתחלה. וגם נחמד שיש אנשים שלא חושבים שההודעות שלי מיותרות. וגם נחמד שיש אנשים שלא כותבים כל הודעה בכותרת שיעור מספר __

ברוכה הבאה! ../images/Emo13.gif

משום השתתפותי בפורום הארי פוטר (הידוע לשמצה בפורום זה), אני לא נוהגת להגיב להודעות כאלה... זה מה שקורה כשכל יום יש מצטרף אחד חדש לפחות, וכשאין, הקודמים שבאו בשלישיות כיפרו על זה. Welcome!!!
נעץ

ברנן

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

אל תשימי לב לכל מיני שטויות אמנם יש פה כמה אנשים לחוצים במיוחד לפעמים אבל זה לא נורא רוב האנשים פה בסדר גמור + סוף סוף יש אנשים שיש להם אותה העדפה לסוג הספרים שאני אוהב אפשר לקבל פה המלצות לספרים שאכן ראויות לעיכול (אני בדיוק קורא את לעולם לא עולם של ניל גיימן בעקבות המלצות בפורום הזה ואני די נהנה למרות שבאופן כללי אני לא משתגע על פנטזיה.) בקיצור ברוכה הבאה

למעלה