שלום לכם.

Coma White1

New member
שלום לכם.

אני חברה באגודה הישראלית נגד ניסויים בבעלי חיים, ולא מזמן קיבלתי מהם כתובת אינטרנט בה היו אמורים להיות פרטים על הצעת החוק שתחייב חברות לציין אם הם ביצעו ויויסקציה על האריזה, אבל לצערי הכתובת לא עבדה. למישהו יש פרטים בנושא? תודה.

ק א ר ן

New member
יש כרגע בעיה עם האתר...

ניתן רק לקוות שהיא תתוקן בהקדם. יש לך את המספר של האגודה, אני מניחה? למקרה שלא...6359014-03, בתקווה שלהם תהיה תשובה...

Coma White1

New member
הו..זה הגיוני. ../images/Emo51.gif

בכל זאת, ידוע לך האם החוק התקבל?

Weird Eyal 21

New member
עבר בקריאה טרומית

עכשיו צריך קריאה ראשונה שניה ושלישית.... אגב בקריאה טרומית היו 30 בעד ועוד 8 נגד

Coma White1

New member
באמת? ../images/Emo13.gif

נפלא - אני מקווה שזה יעבור גם בבאות. ועוד משהו - ידוע לכם אם חברת "טבע" מבצעת ניסויים בבעלי חיים? כלומר, במדריך הקוסמטיקה של ISAV היה כתוב שלא, אבל על האריזות אין שום סימן שמודיע שלא.

danieldd

New member
עד כמה שידוע לי הם לא עורכים למטרות

קוסמטיקה, אך הם מייצרים מזרקים בשביל חוות מזור, וגם (אני חושב) מבצעים ניסויים לרפואה. אך לא לקוסמטיקה. שלכם DD

gali1984

New member
אז יש לך או למישהו/י אחר/ת

רעיון למשחת שיניים של חברה שלא עושה בכלל ניסויים על בעלי חיים (ושלא משתמשת בדברים מהחי וגם טובה)? תודה מראש גלי

fnord0

New member
´טבע´ היא קודם כל חברת תרופות

כמו כל חברת תרופות גם חברת ´טבע´ עושה ניסויים בבעלי-חיים. למעלה מעשר שנים ניסו חוקרים שלה להחלות קופים בריאים במחלת הטרשת הנפוצה (MS), כדי לבדוק עליהם תרופה בשם קופקסון. רק כשהתייאשו מהנסיונות ועברו לניסויים קליניים (ניסויים בבני אדם החולים במחלה, כמובן בהסכמתם המלאה), התברר שכבר למעלה מעשר שנים היתה להם ביד תרופה טובה שבאמת עוזרת לחולים אמיתיים. לקופים שהתייסרו שם לשווא במשך כל השנים האלה זה כמובן כבר לא עזר, וגם לא לחולים שסבלו מהמחלה שנים רבות ונמנעה מהם התרופה החדשה כל עוד לא גמרו לבדוק אותה על קופים. עד כמה שידוע לי, חברת ´טבע´ אינה בודקת את מוצרי הצריכה שלה על בעלי-חיים.

Weird Eyal 21

New member
זה עדיין לתת כסף לחברה שמבצעת

ניסויים... קוקה קולה לא עושים ניסויים הריי.... אבל הם התאחדו עם פרוקטר אנד גמבל....אז ככה שאם אני קונה בקבוק קולה גם פרוקטר אנד גמבל ירוויחו....

Coma White1

New member
אני לומדת הרבה דברים שלא ידעתי קודם

.....
תודה, אייל.

ק א ר ן

New member
מה עם פפסי? זו חברה שונה, לא?

קשה לחיות בלי קולה... אני מוכרחה למצוא תחליף, אפילו אם זה חרא כמו פפסי!.....

Coma White1

New member
פפסי זו חברה אחרת...

מזל שאני לא שותה הרבה קולה, מאתמול אני אוותר...

Weird Eyal 21

New member
עזבו את כל

החימיקלים האלו שמרו על הבריאות שלכם שתו רק מיצים טיבעיים ובירות אוהב אייל

למעלה