שלום לכם

שלום לכם

רציתי לשאול משהו קצת מוזר.. בזמן האחרון [חודש] אני חווה מדי פעם תחושות שקצת הזכירו לי התקף פסיכוטי.. הדבר הזה עובר תוך זמן קצר יחסית [25 דק גג] והוא כולל עיוות מסוים של דברים שאני שומעת, למשל אם אני שומעת מוזיקה, אז הדברים מתחילים להשמע לי כמו צעקות ושמנסים לומר לי משהו, ואז גם כשאני מסתכלת על דברים התחושה היא אותה תחושה, כאילו המראות צועקים משהו, או כשאני מביטה מילים כתובות, או כל מני דברים כאלה. אני מניחה שזה לא באמת ככה ושזה נובע ממשהו במוח שלי. דיברתי עם הפסיכיאטרית שלי והיא לא יודעת מזה, היא לא חושבת שזה התקף פסיכוטי, וגם אני לא חושבת כיוון שהבחנתי עדיין בין המציאות לדימיון. אחרי שהדבר הזה עובר אני נשארת בחרדה, שאני פוחדת שאני משתגעת ואחר כך גם זה עובר. אולי יש לציין שאני סובלת מדיכאון וחרדה ואני נוטלת תרופות אנטידכאוניות שתופעות הלוואי שלהם לא מזכירות את הדבר שלי. בהתחלה חשבתי שהדבר הזה מזכיר לי עוד דברים מוזרים שאני חווה מדי פעם [הכוונה לתחושות לא מוסברות], ואחר כך חשבתי שזה אולי סוגים של פלשבקים כתוצאה מטראומה שאיני זוכרת ככל הנראה [חושבים שיש לי אמנזיה דיסוציאטיבית]. חשבתי אולי לשאול כאן בפורום אם הדבר מוכר לכם, ושתוכלו לעזור לי, אם הוא אולי משהו מאגי. אני מצטערת אם השאלה שלי לא במקום. בכל מקרה, תודה מראש

RainBird

New member
הצד בין מאגיה לבין טירוף הוא מאוד דק. ייתכן שמה שאת חווה הוא מאגי- חדירה דרך מרקם העולמות ולחוש דברים שלא בעולם הזה- אבל ייתכן שזה גם פשוט משהו פסיכיאטרי לחלוטין- אין לי או לפורום הזה את הכלים לדעת.

TaPanta

New member
מדי פעם ?

שימי לב יותר למדי פעם הללו מתי בדיוק ... אולי תמצאי איזו קונסיסטנטיות בהופעה של זה ותזרמי תהיי יותר פתוחה אל תשללי את זה (אם את לא רוצה): לא לשלול ישר ולומר שזה תוצאה של עיוות במוח אולי זה עיוות במציאות של משהו שאת לא מוכנה לקבל? כך או כך ההבנה תבוא אל תלחמי לנסות להבין תתחילי בנשימות זה מה שאני מציע לעשות :L שבת שלום

Swicca

New member
Hmm..

I cant really say if your a sycho or not (who isnt these days? o_O) but I can deffinately relate. A lot of things "out of the ordinary" happaned to me, but it usually means (if you practice magic often) that you are out of balance, because it shouldnt be there otherwise... those are in my personal view manifestations of an unstable energetical system that is easily influenced by either beings or events that the certain individual encounters during that unstable period in their lives, and cannot do much to understand it because they are either troubled or unhealthy or any other countless reasons that may pop up in the daily life. When I started "seeing" things in reality that shouldnt be... it was a time in my life that I was very depressed and when you take negetive energy and thought and put it together, even if you are unaware of the act itself.. after a while it can take manny forms and even have its own seperate will. So to cut things short.. sort your life out and then sort your energetical self as well. :) good luck!

למעלה