שלום לכם!!!

שלום לכם!!!

הנה הגעתי קצת למחשב ואני יכול לכתוב.... מה שלומכם? איך באילת הרחוקה והחמה? מקווה שהכל טוב, אנחנו פה ממש ממש ממש (לא) נהנים.... איך שהגענו קיבלנו שוק.... ואנחנו לומדים C ו C++ ועוד כמה דברים! קיצר, איציק, אתה היית נהנה, סוף סוף היית לומד מחשבים ולא מדעי המחשבים. ואני ממש ממש ממליץ לבוא לפויקט הזה כי הוא ממש ממש פותח את כל היחדיות הצבאיות בפניך. ממש הכל!!!! אני יספר לכם בהרחבה שאני יחזור הבייתה... חולה עלייכם, מרקו וזהו!!!

שלום לכולם

שלום מרקו זו גל מה המצב איך בצפון הפסדת את המסיבה לא היה אותו הדבר בלי צלם..... ושלום איציק אתה בטח מופתע

havlaz

New member
לאאאאא!! אני מתקשר למשטרה!!!!

תפסיקי להטריד אותי!!!!!!

שלום לכם כולם!!!

שלום גל, ברוכה הבאה, אני מתחבר ככה כשיש לנו הפסקה כאן... החומר כאן דווקא די מעניין C וכאלה, דווקא מאוד נחמד. אני נמצא כעת 10 דקות מעזה ולא רחוק ממיצריים. ככה שאני לא בצפון, אבל גם זה משהו... אני מאוד מתגעגע אליכם, וראית מה זה איציק, אני לא יכול להתנתק ממכם! אבל אל תחשבו שאני לא רואה שאין פה שירשורים!!!! (תשרשרו!) שמישהו ירשום כאן סקירה קצרה על המסיבה... אני מת לדעת את הפרטים... איך היה התיפוף האלקטרוני וכאלה.... יאללה, להתראות, אני חייב לעוף, הבינארי קורא לי (עזבו בדיחת מחשבים) חולה עלייכם, מרקו וזהו!!! נ.ב תשרשרו!

למעלה