שלום לכם...

שלום לכם...

אחי הקטן (בן 16 עוד מעט) חלה לאחרונה בסוכרת נעורים בהתחלה היה בסדר הוא בדק רמת סוכר והזריק 4 פעמים כמו שהרופא ביקש עכשיו הוא לא מקפיד על השעות (מאחר) ונראה שהוא מתוסכל ודי נמאס לו מזה האם יש לכך פיתרון ?? אולי שיטה אחרת - לא מזרקים??

שלום פרח חצות, ברוכה הבאה!!../images/Emo141.gif

תסכול- זה מובן מאוד מה שאחיך מרגיש גם אני הרגשתי כך בהתחלה, אבל חייבים לזכור שההשלכות של טיפול לא נאות יגרור אחריו תופעות לא נעימות כמו עיוורון, שיתוק בעיות בכליות ובעיקר בכבד... רצוי שתסבירי לו את זה ואפילו תני לו חומר לקרוא על המחלה כדי שיבין מה התוצאות. בקשר לזריקות- אני גם הזרקתי בהתחלה ואז גילו את "מכשיר הפלא". משאבת האינסולין- יש מידע רחב במאמרי הפורום, את מוזמנת לקרוא על זה. כמו כן, את יכולה להביא לכאן את אחיך שיספר לנו את סיפורו. אני שמחה שאת כאן, מקווה שתשארי איתנו, חג שמח. **חן**

elad2040

New member
שיטת ההפחדות לא רצויה...

ממה שקראתי, אחת הבעיות הקשות היא התמודדות של בני נוער עם המחלה. העיניין העיקרי שעולה הוא ש*הפחדות לא עוזרות*! חבר´ה בגיל ההתבגרות שמזניחים את הטיפול *יודעים* בד"כ את ההשלכות, לפחות ברמה האינטלקטואלית. אני מציע יותר הבנה ופחות נוקשות. "מסע הפחדות" מצד הקרובים נתפס אצל בני נוער כעילה למרדנות כמו כל גבול אחר שמציבים. מלבד זאת, אני מצטרף להמלצה על המשאבה, שעושה רושם שהיא מאפשרת יותר גמישות למשתמשים בה (אני איש של מזרקים ;)

gaia20

New member
זה לא מסע הפחדה...

כמו שהיא כתבה- המחלה התגלתה אצלו רק לאחרונה, יכול להיות שהוא לא בדיוק יודע מהן כל ההשלכות של זלזול בגוף. כמו כן הוא נער, זה טבעי שהוא ירגיש כועס על כל העולם וכתוצאה מזה יתעלם בכוונה מהסוכרת. כל מה שצריך זה לדבר איתו על הכל, כל מה שהוא יודע וכל מה שלא. גאיה.

אני מסכימה לחלוטין...

אם תקרא את מכתב המנהל אז תראה שגם אני התנהגתי כך (ואני עוד הייתי בגיל 6) זה טבעי לחלוטין להתנהג כך יש כאלה שמתמודדים עם זה כך ויש גם כאלה שלוקחים אחריות ורצון לטפל בעצמם על הרגע הראשון!

elad2040

New member
ממה שקראתי

הבעיה הרצינית היא שהרבה חולים ש*יודעים* את התוצאות של הזנחה, עדיין מזניחים את הטיפול כחלק ממרד הנעורים, או משהו כזה. זה חלק ממה שניסיתי להגיד. ל-"פרח": האם תוכלי לשכנע את אחיך לבוא לפורום ולדבר איתנו? אני חושב שאולי סביבה תומכת של עוד כמה סוכרתיים יכולה תעזור.

למעלה