מילים באנגלו/יוונית ויוונית להנאתכם
Έφυγε έφυγε Στίχοι: Πυθαγόρας Μουσική: Βασίλης Βασιλειάδης Πρώτη εκτέλεση: Στέλιος Καζαντζίδης Ένα σίδερο αναμμένο έχω στην καρδιά είναι η δική σου αγάπη, που με τυραννά. Θα 'χω σ' όλη τη ζωή μου βάρος στη συνείδησή μου για τα τόσα σφάλματά μου που σε διώξαν μακριά μου. Έφυγε, έφυγε, έφυγε, την έχω χάσει και γυρνώ, και ρωτώ και τους δρόμους έχω πιάσει. Απ' τον ύπνο μου ξυπνάω κι όλο σε ζητώ τώρα έχω καταλάβει πόσο σ' αγαπώ. Θα 'χω σ' όλη τη ζωή μου βάρος στη συνείδησή μου για τα τόσα σφάλματά μου που σε διώξαν μακριά μου. EFIGE EFIGE מילים: פיתגוראס BASILIS BASILIADISמוסיקה: שירה: STELIOS KAZANDZIDIS ENA SIDERO ANAMENO EXO STIN KARDIA EINAI I DIKI SOU AGAPI POU MA TIRNNA TA XO SOLI TI ZOI MOU VAROS STI SINEIDISI MOU GIA TA TOSA SFALMATA MOU POU SE DIOKSAN MAKRIA MOU. EFIGE EFIGE EFIGE TIN EXO XASEI KAI GIRNO KAI ROTO KAI TOUS DROMOUS EXO PIASEI AP TON IPNO MOU KSIPNAO KI OLO SE ZITO. TORA EXO KATALAVEI POSO SAGAPO TA XO SOLI TI ZOI MOU VAROS STI SINEIDISI MOU GIA TA TOSA SFALMATA MOU POU SE DIOKSAN MAKRIA MOU.