שלום לכם

eרליל

New member
שלום לכם

בטח לא חשתם בהעדרי
לא נורא.... אני מקווה שכולכם בטוב, וזקוקה לעצה. אז מאיפה להתחיל? אני אקצר ככל האפשר. שבתי מחו"ל עם חתיך הורס (ותודה ללופטהנזה). עד כה הספקנו לצבור חמש שעות טיסה הביתה ביחד, ושלושה וחצי דייטים שכל אחד מהם היה מוצלח יותר מקודמו ובדייט האחרון אמש סגרנו שנקבע משהו לשישי בערב. עד כאן הכל דבש. הבוקר הוא שלח לי sms, בו הוא מזמין אותי להצטרף אליו לארוחת ליל שישי אצל הוריו |פרצוף מבועת|. אני לא יודעת מה עושים עם זה. אין לי שום רצון לפגוש את הוריו בשלב זה של חיי (או בכלל, אבל אני לא מתכוונת לומר לו את זה). ההורים גרים בטיז אל נאבי, מרחק שעתיים נסיעה לכל כיוון, מה שמחסל כל סיכוי לפגע וברח קצרצר, שאיתו אולי יכולתי להשלים אישכהוא (בררררררררר). הוא יודע שאני פנויה בשישי, ונשמע נלהב להבהיל. איך אני יוצאת מזה בצורה מנומסת אך חד משמעית? תודה מראש.

באז באז

New member
תסבירי לו

שזה מלחיץ אותך בשלב הזה, יותר מאוחר כנראה לא תהיה לך ברירה. תגידי שאת עדיין לא לגמרי מכירה אותו וזה נראה לך מוזר כבר להכיר את ההורים שלו, שבעיניך זה רשמי מאוד ומלחיץ. עוד מישהו צריך תירוצים? אגב, לא הבנתי למה את לא רוצה גם בעתיד, אני מצפה שתעזרי לגבה שלי לרדת (היא תקועה למעלה).

eרליל

New member
הממ

בוא רק נאמר שאין לי סבלנות למשפחתיות לוחצת, לא רק של בני זוג, גם של עצמי
מבחינתי להכיר את ההורים זה צעד אחרון לפני חתימה על הסכם אצל עו"ד. אולי אני קצת קיצונית, אבל בכל מקרה זה מוקדם מידי.

גונדרי

New member
אני גם חושב שאת צריכה להיות ברורה

למרות..... שיכול להיות שהמטרה הבלתי מודעת של ההזמנה היא לקבל את ה thumbs up [
] של הוריו (או לפחות אחד מהם - סביר להניח שאמא). אני לא כותב על סמך נסיוני, מעולם לא שיתפתי את הורי בקשרים שלי, אבל אני כן יכול לעשות אנלוגיה מה thumbs up שאני צריך לקבל מהחברים [כן מותק,,, את קיבלת
מכל החבר'ה
] . אני מתאר לעצמי שהוא מאוד רוצה להתקדם איתך, אבל הוא לא מרגיש בטוח עד שהוא ישמע את אמא שלו אומרת "השרליל הזאת.... ממש חמודה...וכל כך מנומסת.... מה זה 'אברג'יל'? זה לא מרוקני?... נו, אבל אנחנו דווקא אוהבים מרוקנים" בקיצור, אם את רצינית עליו, אולי שווה לך ללכת.

eרליל

New member
אבוי

אני לא מתכוונת לעבור סריקה אצל אמא יקרה לו. בטח לא עכשיו. אתה צודק, אני אצטרך להיות ברורה כשאסרב. בכל מקרה, אני בספק אם אמא שלו תחבב אותי, ואם כן אז כנראה שהיא קצת פסיכית
אני לא יודעת אם אני רצינית. אנחנו בקושי מכירים...

Star_Dust

New member
../images/Emo9.gif

עכשיו הבנתי למה ביקשת ממני להצטרף אליך ביום חמישי

moi24

New member
טוב, אנשים

הכל טוב ויפה, אבל איפה הדרמה?! נו, אתם באמת מצפים שאני אשרוד את ה - 8+ שעות האלה עם לבבות ופרחים? צריך צלע שלישית. מי מתנדב?

זה מפחיד קצת ומלחיץ

את יכולה להגיד לו 2 דברים 1. שזה עדיין מוקדם לפגוש הורים. 2. תגידי כן וביום שישי בבוקר תתקשרי אליו ותגידי לו שההורים שלך לוחצים עליך להגיע אליהם לארוחה כי דוד שלך מחו"ל הגיע והוא חוזר ביום ראשון חזרה לחו"ל

eרליל

New member
תודה. לך ולכולם

אמרתי לו את האמת. הוא התבאס קצת (טוב, הרבה) אבל הוא ישרוד. הוא אמר (כמו שגונדרי צפה) שהוא ישמח שהוריו יכירו אותי, אבל הבין שאין הרבה סיכוי שזה יקרה בקרוב. אני שמחה שהבהרנו את זה, אם כי יש לי הרגשה שזה לא הסוף

magenta73

New member
סבבה

תראי, לכל אחד יש זמן אחר בהיכרות עם ההורים. אם אמרת לו שזה קצת מוקדם מבחינתך, אני חושבת שהוא הבין, מבואס או לא, אני בטוחה שהוא מבין. אבל מה עם הדייט??? אולי תקדימו לחמישי?

eרליל

New member
זה בדיוק מה שאמרתי לו

נראה לי ששלושה דייטים + השתכרות בטיסה זה פשוט לא מספיק בכדי לרצות להתענות ערב שלם בחברת משפחה זרה. והדייט הוקדם לחמישי - הפעם עם החבר'ה שלו למשחק כדורגל. נראה שאין מנוס מסריקת מערכות אצל הבחור, אבל עם החבר'ה אני מסוגלת להתמודד
יאללה חיפה יאללה |קונה בירות וגרעינים|.

../images/Emo45.gifעשית את הדבר הנכון לדעתי...

נקווה שתצליחו לדלג בקלילות על המהמורה הזאת ביחסים...

בראיין...

ספורטי לא פוגשת הורים אלא אם כן מתחתנים. יצא חרוז. ספורטי משפחתית משהו... (משהו).

שאפולי

New member
תלכי. חד וחלק.

מקסססססססססססימום- לא ילך טוב.. זאת תהיה סיבה מצוינת להסביר לו שברור שלא ילך טוב ושמוקדם מידי..

למעלה