שלום לכם,

g l o r y s

New member
שלום לכם,

מבקשת לשמוע מה דעתכם על העניין הבא: אני מוצאת את עצמי במלחמות. מול כל מיני הפתעות. אני יודעת שזה ראי שמשקף אותי. מה שמבלבל אותי קצת, זו העובדה שאני דווקא בתקופה שיש בה הרבה תובנות של הרוח, הרבה התקדמות והתקלפות. ואיכשהו אני מרגישה בקשר בין שני הדברים האלה: ככל שאני מרגישה יותר ממורכזת ויותר מבינה, העולם מביא לי איזו מכונת (לא משו רציני). התמסרות זה עניין שמעסיק אותי בזמן האחרון, זה כנראה הקשר. האם המשמעות של התמסרות היא גם כניעה לנסיבות חיצוניות? איך תובעים מקום בעולם באופן שקט? (לא תובעים אותו?) מקווה שהבנתם את מה שניסיתי לשאול... תודה

בוקר בהיר

תלוי לאיזה מחלקה את משייכת את עצמך...לוחמים, זורמים, נהנתנים וכו' כיד הדמיון הטובה שלך. כך יראה עולמך לפי השתייכותך. בדרכך אל הכלום, בעת התקלפות הקליפות התחושות אחרות ולעיתים מפתיעות

g l o r y s

New member
בוקר טוב

הייתי לוחמת
היום אני משתדלת להיות. זה מגניב כשזה הופך להיות יותר מססמא. ואני חושבת שהבנתי משהו נחמד מאוד הבוקר: יש יותר שקט, בגלל זה המלחמות מסביב מרגישות יותר חזק, כאילו לא שייכות. איזה כיף
אבל מעניין אותי לשמוע אותך מתאר את ה"תחושות אחרות ולעיתים מפתיעות". תספר?

שינוי מתחיל בדרך כלל מסיסמא

כשהוא הופך לדרך חיים, שם הוא מקובע וקיים וכבר אינו חלום/שקר כשמושלות קליפות, הרי שהעולם נוקשה ומגעו כמחוספס ודחוס עם כל נשל העולם מזדכך לתחושה האישית ואני יכול להעיד על עצמי שהלך דרך ארוכה ויצא לחופשי מכמה נשלים בדרכנו עד הלום סתם דוגמא שכשהתחלתי באופן מוזר להבחין בין תחושות מולבשות/מועתקות/כישופים לבין אלו שלי, באופן הרבה יותר מוזר התנתקתי מאלה שאינן שלי והופתעתי לטובה מהעולם החדש שהצטייר לי, והוא רק הולך ומשתפר זה כייף אכן

סיריוס1

New member
אני ממליץ לך לשים עליך...../images/Emo130.gif

...אבן או קמע בתקופות מסוג זה... אסור לפרסם לכן לא אפרסם. אולם את יכולה לרכוש או לעשות לבד לפי ידע מספרים רוחניים או אמנות עצמית...

למעלה