שלום לכם

שושי 13

New member
שלום לכם

כמו ששמתם לב השירשור הלא נעים נמחק על-ידי. שלחתי מסרים לכותבים שאינם עומדים בנוהלי הפורום ואני מקוה שהם לא יחזרו על צורת הכתיבה הלא נעימה. מצטערת שכל השירשור נמחק, אי אפשר למחוק רק חלק, כמו שאתם בטח יודעים. אני שוב מבקשת ממכם לשמור על רמת כתיבה נאותה. שיהיה לנו שבוע טוב.

נקודת

New member
השרשור שנמחק הוא שלי?

מה נאמר שם שלא מצא חן? אגב, למה גם תימניות שנולדו בארץ מדברות בסגנון תימני?

שושי 13

New member
שלום נקודת

כן, השירשור שנמחק התחיל בהודעה שלך. הוא לא נמחק בגלל ההודעה שלך, אלא בגלל התגובות הלא נעימות שהגיעו אחרי הודעתך. אגב, תשתדלי לא לפתוח על כל דבר הודעה חדשה. ועוד אגב אחד - כל מידע שמעניין אותך בקשר לתימנים את יכולה כמובן למצוא אצלנו בקישורים ו/או באתר "תמני נט". שיהיה לנו אחלה יום.

שושי ישושי את מגוחכת ומוזרה עם הצינזורה שלך

את נקודת החרא שכתבה דיברי בלע ונאצה את משווה לעונים לה אז משהוא מעוות אצלך בתפישה* כי את ממשיכה לתת לה להמשיך ולכן כתימני אני מעכשיו לא אכתוב מילה כל עוד אשה כמוך מלקקת לגזעניות נאצאציות שפלות שלום לכם בפורומים אחרים

שושי 13

New member
תודה לך על כל המחמאות

עוד לא ראיתי עד כה הודעה אחת שכתבת ואינה שלילית. נקודת שַאלה שאלה מסויימת ויכולה היתה לקבל תגובה בהתאם ולא קללות וגידופים ממך. הנה גם אני כבר מעוותת ועוד ועוד. לכן זוהר אם לא מתאים לך המקום הזה, אינך חייב להשאר בו. אני אישית לא חושבת שאתה הבאת איזושהי גאווה לפורום הזה. עד כה כל הודעה שלך היתה מכוערת בתוכנה עם הקללות והמילים הלא יפות שלך. ביקשתי ממך מספר פעמים לכתוב ברמה המתאימה לפורום אבל למרבית הפלא זה לא מעניין אותך. ולכן זוהר בפעם הבאה שתכנס הנה ותמשיך לגנות את האנשים אני פשוט אאלץ לחסום אותך. תחשוב על זה ותהיה לי בריא.

נקודת

New member
תגדירו עצמכם

ע"פ מה שאתם..ופחות ע"י עם או דת מלפני 5000 שנה..אני מציעה.. ואני מסכימה לחרדי ולי אין שום קשר, הוא לא מעמי ואני לא מעמו..אך אני גם לא רואה קשר עם הרבה מבני עדות המזרח.. למעשה לעובדי אלילים למיניהם יש יותר קשר של "עם" מאשר ללא מאמינים..שהם עם נפרד.. ואם כבר 2 מדינות אז למאמינים ולא מאמינים..אתם יודעים במה.

אריליו

New member
תהיי לי בריאה...

מה את עושה כאן אם את לא רואה קשר עם הרבה מבני עדות המזרח ? הלו!! את בפורום תרבות תימן! לא תרבות גדתי חנו!

אם יש פה תימנים גיזעיים

אז בבקשה רוצה מתכון לג'חנון, כמו שמוכרים בחנויות, ניסיתי לבד ולא הצליח לי, אז הייתי רוצה מיכם בקשה מתכון אורגינל תודה

למעלה