שלום לכן אופות ויפות יקרות...

מאמי2

New member
שלום לכן אופות ויפות יקרות... ../images/Emo13.gif

וואוו.. פשוט תענוג לדפדף בדפי הפורום הזה.. איזה ריח טוב נודף פה... כל הכבוד!! אני צריכה רעיון לארוחת צהרים למחר (אני מכינה כל ערב ליום המחרת כי אני עובדת...) לא עולה לי שום רעיון... ואני מאוד רוצה משהו טעים... ואם אפשר אז גם רעיון מעניין לארוחת ערב היום.. תודה רבה!

מאמי2

New member
תודה ../images/Emo13.gif

בסוף עשיתי שווארמה חתוכה לקוביות- מוקפץ עם ירקות טריים.. יצא מדהים רק שנמאס לי מזה כבר, זה הולך אצלי המוןןן ורציתי לגוון קצת, לפעמים אני עושה את זה עם חזה עוף או דג טונה חתוך לקוביות - זה סוף הדרך!! מעדן! עכשיו אני צריכה רעיון למחר חח.. נמאס לי לחשוב כל היום מה לבשלללללל

יוכי68

New member
מחר יהיה קריר ואף גשום אז כדאי לחשוב

על משהו מחמם - יכול להיות מרק טוב עם המון המון ירקות.........אפשר עוף עם תפו"א בתנור - הכיני אותם היום בחצי בישול בסיר ומחר תעבירי לתבנית להמשך בישול - חם וטעים. אפשר ספגטי בולונז או פירה עם שניצל וכרוב מאודה, או קוסקוס או פשוט לצוםםםםםםםםםם.......חחחחחחח יש הרבה רעיונות את רוצה בשרי חלבי או פרווה?

מאמי2

New member
יוכי ../images/Emo13.gif

חח בסוף אימצתי את הרעיון האחרון- פשוט לצוםםםםם... חחח אני לא צמה אבל בעלי כן ככה שלא הייתי צריכה להכין צהריים, אבל ערב אני בהחלט! צריכה להכין ולכן אאמץ אחד מהרעיונות שלך.. תודה רבה
אני נהנית מאוד מהפורום המקסים הזה!!

למעלה